Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
LandsvägTävlingsnytt landsväg

Giant-Alpecin satsar på Ludvigsson i totalen

På lördag startar etapploppet Tour of Hainan i Kina för elfte gången. Tävlingen har klassificeringen 2.HC, vilket betyder att det är den högsta nivån näst efter WorldTour.

Tour of Hainan består av nio etapper i varierande terräng, med distanser mellan 83 och 230 km, och är för väldigt många den avslutande tävlingen på hela året innan de får lite välförtjänt vila.

“Vårt huvudmål är att få med oss ett bra etappresultat från Kina”, säger Giant-Alpecins tränare Arthur van Dongen. “På spurtetapperna kommer vi att köra för Max Walscheid och vi siktar på att få upp honom på podiet. I totalen kommer vi att utforska möjligheterna för ett toppresultat med Fredrik Ludvigsson och Jockem Hoeckstra.”

Annons

Vi önskar givetvis Fredrik ett stort lycka till!

Läs mer: Tobias Ludvigsson kör Abu Dhabi Tour 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Tobias Ludvigsson får chansen i Abu Dhabi

Close