Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Prylar

Garmin Varia Vision – missar ingen info

Varia_Vision_1640Google Glases har funnits ett par år och för någon månad sedan kunde vi berätta om Israeliska Raptor som är ett par glasögon med inbyggd display. Nu kommer GPS och cykeldatorjättarna Garmin med sin egen variant – Varia Vision.

”Vi är mycket glada att få presentera nästa produkt i vårt sortiment av innovativa cykelprodukter – Varia Vision in-sight display”, säger Dan Bartel, försäljningchef på Garmin International.

Varia Vision är vad som kallas för en in-sight display som monteras på dina solglasögon och visar data från en kompatibel enhet (i dagsläget dyrare Edge-enheter). Informationen som kan visas är till exempel hastighet, turn-by-turn-anvisningar och så vidare. Via radarsystemet Varia kan du dessutom varnas för trafik som kommer bakifrån.

Varia Vision monteras på valfri sida av dina solglasögon och styrs via en touchpanel på sidan, enligt Garmin ska denna även fungera med handskar på. Via touchpanelen kan du enkelt växla mellan olika datadisplayer som är anpassningsbara. En integrerad ljussensor ser till att läsbarheten i färgskärmen alltid är optimal.

Läs mer: Så mycket måste du cykla för att knäcka julmaten

Annons

Varia Vision har också möjlighet att kopplas ihop med din mobiltelefon och kan du visa inkommande samtal, SMS och e-post utan att du behöver ta blicken från vägen.

Varia Vision beräknas finnas ute på den svenska marknaden i februari i år och har ett rekommenderat cirkapris på 4 299 kronor.

Vi hoppas kunna återkomma efter det med en mer utförlig test av produkten.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Ny blogg – Cykligare

Close