Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Garmin lanserar navigationsförbättringar i sina Edge-cykeldatorer

Garmin meddelar idag att man släpper en kostnadsfri mjukvaruuppdatering som ger navigationsförbättringar i cykeldatorerna Edge® 530, Edge 830, Edge 1030 och Edge 1030 Plus.

Med denna uppdatering kommer följande förbättringar att ske:

Annons
  • Nya tydliga kartor med hög kontrast gör att rutter både på väg, gravel eller mountainbike visas tydligare i dagsljus.
  • En Trendline™ popularity heatmap baserad på biljontals kilometer av cyklingsdata som laddats upp finns nu som ett lager direkt på kartan och justeras automatiskt baserat på vilken typ av cykling du väljer. På så vis ser du direkt de mest relevanta rutterna för cykling.
  • Snabbare ruttberäkning gör att du snabbare kommer ut på din cykeltur. Då en rutt har beräknats sparas den så att kan komma iväg på ett par sekunder nästa gång du vill cykla samma runda.

 Uppdatera din Edge automatiskt via Wi-Fi® eller genom att använda Garmin Express™. Uppdatera gärna dina kartor via Garmin Express för att få de senaste förbättringarna och mest uppdaterade datan för popularity routing.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.