Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
MTB

Garmin inleder samarbete med Calle Friberg och Lisa Nordén

Garmin meddelar idag att de inleder två nya sponsorsamarbeten med triathleten Lisa Nordén och cyklisten Calle Friberg. Både Lisa och Calle har använt Garmins produkter i många år och Garmin ser fram emot att kunna erbjuda dem fler modeller som kan hjälpa dem i deras elitsatsningar.

“Triathlon är en starkt växande sport och Garmin har flera produkter som är specifikt framtagna för sporten, inte minns den sprillans nya Forerunner 920XT som lanserades i dagarna”, säger Ida Enstedt, sponsoransvarig på Garmin Nordic Sweden AB

“I somras var vi dessutom en av sponsorerna till Vattenfall Stockholm Triathlon vilket för oss var ett mycket lyckat event”, fortsätter hon.

Lisa Norden är Sveriges mest framstående triathlet och har förutom ett OS-silver och flera VM-medaljer vunnit Svenska Dagbladets bragdguld samt Jerringpriset. Hon har Garmins Edge 510 på cykeln tillsammans med kraftmätaren Vector. När hon springer har hon en Forerunner 620 på armen.

Annons

“Jag har använt Garmins cykeldatorer i flera år och gillar produkterna”, säger Lisa Nordén. “Jag ser fram emot att få använda Garmins övriga sortiment och se hur de produkterna kan hjälpa mig i min träning.”

Calle Friberg är flerfaldig svensk mästare och landslagsman i MTB Cross Country och Marathon. Calle kör både på väg och i skogen och använder därför Edge 810 tillsammans med både vägkarta och topografisk karta. På cykeln har även han Vector-pedaler. När han springer använder han Forerunner 620.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Pendlarjeans från Rapha till dig som vill cykla snyggt i stan

Close