Fullsatt i Cykelvasan på 26 minuter

Nyheter 20 Sep 2012

26 minuter och 46 sekunder tog det, sedan hade över 12 000 startplatser blivit uppbokade. Intresset för Cykelvasan har minst sagt ökat explosionsartat, och intresset för loppet den 17 augusti 2013 var helt enormt.”Vi är förstås överväldigade över det stora intresset och ser fram emot att arrangera ännu en fantastisk CykelVasa nästa år”, säger Vasaloppets VD Anders Selling.
I sammanhanget skall tilläggas att det endast handlar om bokningar via internet. Ingen av de 12000 anmälda har ännu betalat in sin anmälningsavgift, så några platser kan säkert släppas igen, men med tanke på anmälningstrycket är det nog inte många som släpper sina platser så här långt innan. Räkna dock med att det kommer finnas en hel del startplatser på diverse annonsplatser framåt semestern.
För dig som inte fått en plats så finns det fortfarande platser kvar på 30 eller 45 km i Vasaloppsspåret, men framför allt arrangeras det mängder med minst lika trevliga MTB-lopp i Sverige. Varför inte välja något av dem som utmaning inför nästa år (det ena utesluter i och för sig inte det andra).

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.