Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Friskis&Svettis säljer cykel – med trampcykelpremie

Från Friskis&Svettis:

Den 1 februari införde svenska staten en elcykelpremie, för att fler svenskar ska ha råd att köpa en elcykel. Nu har Friskis&Svettis besvarat detta med en speciellt framtagen jubileumscykel inför sitt 40-årsjubileum – med tramprabatt!

b81d48a52be73e71_800x800ar

I 40 år har Friskis&Svettis fått svenska folket att röra på sig med en väldigt enkel idé.
Sveriges största idrottsförening tror på lustfylld och lättillgänglig träning. Lagom till Friskis 40-årsdag lanseras nu en knallröd jubileumscykel. Den säljs med tramprabatt, för att så många som möjligt ska kunna cykla.

– Statens elcykelpremie syftar till att minska bilåkandet, och det är förstås bra. Men vi på Friskis&Svettis har alltid trott på hederligt kroppsarbete. Vi kompletterar därför elcykelpremien med en ”trampcykelpremie”, säger Johan Lampinen, verksamhetschef för F&S Stockholm.

Jubileumscykeln finns i dam- och herrmodell och är framtagen i samarbete med Stålhästen. Den har tre växlar, handbroms och fotbroms. Friskis ger 700 kr i tramprabatt, vilket gör att alla som vill kan klicka hem sin Friskis-hoj för 3 695 kr (ord 4 395 kr).

– Sverige tjänar på att människor är i rörelse. Sjukvårdsutgifterna minskar och varje individ blir gladare, smartare och friskare. De vetenskapliga beläggen finns redan. Friskis jobb är att göra det så enkelt och kul som möjligt att röra på sig, säger Johan Lampinen, som ofta syns med cykelhjälmen i högsta hugg.

– Att cykla till jobbet eller träningen är ett perfekt sätt att få in mer rörelse i livet, säger Johan. Jag blir glad av att cykla!

Tags : tramprabatt

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
RAPPORT FRÅN NÄRINGS­FRONTEN

Close