Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Förbundet tecknar nya sponsorsavtal

Svenska Cykelförbundet förnyar och utvecklar samarbetet med sponsorerna den närmaste treårsperioden.
Nya och helt klara avtal har tecknats med Kalas Unique Wear, Peugeot Sverige, Bauhaus och Dalblads.
“Vi vill vara med och stödja svensk sport och idrott och har därför helhjärtat gått in i ett flertal samarbeten. Vi ser en stor potential i cykelsporten och vill genom vårt sponsorskap bidra till en långsiktig utveckling av sporten”, säger Johan Saxne, Informations- och marknadschef Bauhaus, Sverige. Bauhaus har under hösten också gått in som huvudsponsor för Svensk Friidrott och Svenska Ishockeyförbundet.

Anders Karlsson, generalsekreterare Svenska Cykelförbundet är mycket nöjd med samarbetet vilket ger helt nödvändiga förutsättningar för att utveckla sporten som just nu kanske är den mest växande av alla idrotter. “Samarbetet med Bauhau ger oss ytterligare möjligheter att nå förbundets mål – att fortsätta vara en inkluderande sport med utökade aktiviteter för cykelintresserade barn och ungdomar”

Annons
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Vacchi till Skandis Bike Weekend även 2013
Close