Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Följ med in i proffsklungan

Alla har vi ju sett hur en stor klunga ser ut, antingen från helikopterbilder, TV-motorcykeln eller åskådarplats, men hur det funkar där inne i smeten har länge varit få förunnat att veta. Tack vare ett samarbete mellan cyklistorganisationen Velon som består av ett antal proffslag och actionkameratillverkaren GoPro kan nu vem som helst få uppleva hur det går till i stridens hetta, om än från TV-soffan eller kontorsstolen. Här kommer ett exempel från Vueltans andra etapp:

Annons

Vi vill också passa på att rekommendera Orica Green-Edges youtube-fenomen Backstage Pass, där man får följa cyklisterna och serviceteamet före, under och efter etapperna.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Testat: Scott Foil

Close