Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Flipbelt ger utmärkt förvaring utan fickor

flipbeltI samband med att vi testade jackor för vintercykling i höstas konstaterade vi att de flesta regn- och överdragsjackor till cykling helt saknar fickor. Något som kan vara ganska irriterande när man vill ha med sig gel, bars, nycklar, pengar, kontokort, mobil osv.

Lösningen som vi hittade var lika enkel som genial – FlipBelt.

Enkelt beskrivit är FlipBelt en lång tub av ett elastiskt material. Du drar på dig tuben runt midjan och längst med sömmen i tuben sitter det med jämna mellanrum små hål så att du kommer in i tuben. Därinne kan du förvara det mesta som du behöver ha med dig. Tuben rymmer lätt en mobiltelefon modell större, både bars och gel och en hel del till. Vill du ha prylarna lättåtkomliga vänder du öppningarna utåt, och vill du vara säker på att inte kontokortet eller nycklarna smiter så vänder du de inåt. Vi har testat att både cykla och springa med FlipBelt och det sitter utmärkt på plats och hoppar eller rör sig inte, även om vi lastade det relativt tungt (mobil, nycklar och ett par gel).

Annons

Den enda nackdelen som vi upptäckte var att det när man springer kan vara lite krångligt att pilla fram gelen om man inte vill stanna. Men varför måste man ha så bråttom??

Även om prislappen på drygt 300 kronor är rätt väl tilltagen för en tygtub så är det en riktigt smart produkt som verkligen fungerar och är värd pengarna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Två cyklister nära att dödas på Ränneslätt

Close