Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Prylar

Filma din cykling och vinn pengar från GoPro

GoPro lanserade i förra veckan GoPro Awards, ett löpande program för att ge tillbaka till och belöna sina användare för att de delar sina bästa bilder och videoklipp. Genom GoPro Awards kommer GoPro årligen att dela ut upp till 5 miljoner dollar till ”content creators” över hela världen, det vill säga användare som bidrar med innehåll som berör, förvånar eller engagerar i allt från vardagliga till extrema situationer. Förutom att ge ekonomiskt stöd kommer GoPro också att belöna de bästa bilderna och videoklippen med synlighet i sina egna kanaler, samt hjälpa till med licensering och liknande frågor.

 GoPro uppmuntrar alla, oavsett om de är vanliga hobbyanvändare, entusiaster eller professionella filmskapare, att delta och dela med sig av sina bästa upplevelser och intressen. Bidragen laddas enkelt upp via gopro.com/awards.

 Så fungerar GoPro Awards

1.      Filma och dokumentera dina intressen och andra minnesvärda ögonblick med en GoPro.

2.      Skicka in de bästa bilderna och videoklippen till GoPro via gopro.com/awards.

Annons

3.      Bli belönad med global exponering och priser. GoPro kommer att belöna de bästa bilderna med US$500, de bästa oredigerade videoklippen (råmaterial) med US$1 000 och de bästa redigerade videoklippen med US$5 000 i en rad olika kategorier.

 Kolla in lanseringsfilmen för mer information om GoPro Awards här:

Tags : GoProvideo

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
GPX-filer för mountainbikespåren i Genarp
Close