Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Landsväg

En Lamborghini i garaget?

impec lamborghini
I år firar Lamborghini 50 år genom att ta fram en specialupplaga av den legendariska Aventador. Cykeltillverkaren BMC har tidigare med framgång sålt modellen impec Lamborghini och inspirerade av framgången med den modellen tar man nu även BMC fram en specialutgåva: impec Lamborghini 50th Anniversary Edition som kommer att kombinera de bästa Italienska komponenterna med den Schweiziskt byggda impec ramen. Upplagan kommer att vara begränsad till 50 cyklar.
50th Anniversary Lamborghini Edition kombinerar italienskt mode och tradition med modern teknologi. Impecramen kommer att utrustas med en exklusiv uppsättning komponenter tillverkade i Italien som sedan kommer att målas så att den utmärkta kolfiberkonstruktionen framhävs samtidigt som hyllningen till Lamborghinis drömbil Aventador tydligt framgår. Detaljer från Aventador kommer också att finns med på cykeln, exempelvis kommer samma läder som finns i bilens säten att användas på cykelns styrlinda och sadel. Färgen, känslan och utseende kommer bli unikt och exklusivt för impec Lamborghinin 50th Anniversary Edition.

impec lamborghini

Annons

Upplagan är som sagt begränsad till 50 exemplar och kommer att byggas på beställning. Är du sugen på att beställa en är det bara att kontakta din närmaste BMC- eller Lamborghini-handlare och lägga en beställning. Räkna dock med att han kommer vilja ha en handpenning på beställningen – prislappen på den här drömcykeln är nämligen 25 000 Euro.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Cykelinspirerade gala för Barncancerfonden

Close