Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Tävlingsnytt landsväg

Emma Johansson försvarade tempotiteln!

Emma Johansson (Härnösands CK/Orica-Green Edge) lyckades idag försvara sin svenska mästartitel på tempo när hon var snabbast över de 30 km som skulle avverkas vid Sollerön. Segermarginalen blev hela 58 sekunder bak till tvåan Sara Mustonen, som i svenska sammanhang representerar Team Crescent Dare/Staffanstorps CK men till vardags kör för holländska Team Liv Plantur. Desto tightare var det då mellan Sara och trean Hanna Nilsson (Åhus CK) som fick se sig slagen i kampen om silvret med dryga fem sekunder.

Tyvärr fick de duktiga cyklisterna Emilia Fahlin, Hanna Helamb och Sara Olsson lämna återbud innan start, vi hoppas att ni kryar på er!

Annons

Imorgon fortsätter SM med herrarnas tempo.

 

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Händelserik midsommar för Calle Friberg
Close