Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävlingsnytt landsväg

Emilia Fahlin på bättringsvägen

För ett par veckor sedan kunde vi berätta att såväl Emilia Fahlin som Emma Johansson kraschade med skador som följd.

Emilia stod över helgens tävlingar i Gent men hennes revben läker bra och blir bättre och bättre för varje dag.

På sin Facebooksida skriver Emilia att hon de senaste månaderna haft dåligt med kraft i kroppen och känt sig lite småsjuk den senaste tiden. Nu verkar det också som att läkarna hittat orsaken till detta – kronisk bihåleinflammation. Så medan Emilia väntar på att revbenen ska läka ihop behandlas hon också för bihåleinflammationen vilket gör att hon håller sig rätt lugn den närmaste tiden. ”Jag är riktigt besviken att jag missar årets roligaste lopp, klassikerna”, skriver hon på sin Facebooksida. Där meddelar hon också att hon kommer att avstå att köra Tour of Flandersi påskhelgen, ett av hennes stora mål inför säsongen.

Annons

Emilias plan är att vara tillbaka på tävlingsbanan den 19 april och Ronde van Gelderland. Gissa om hon kommer vara sugen på att tävla då!

Emma Johansson bröt sitt nyckelben samma helg som Emilia skadade sig. Emma kommer inom kort att röntgas igen och efter det kommer besked om när hon tror sig kunna göra comeback på tävlingsbanan igen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.