Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävlingsnytt landsväg

Emilia 23:a i Flandern Runt – ”Nu märktes missad träning”

Bästa insatsen i klassiska Flandern Runt – men det räckte ”bara” till en 23:e plats för Emilia Fahlin.
– Någon gång måste det märkas att jag missat en månad av försäsongsträningen och det blev i dag, säger Emilia Fahlin, till vargardacycling.se.
Örebrocyklisten, som tävlar för franska FDJ Nouvelle, hängde med länge i det nära 16 mil långa och krävande World Tour-loppet som hon körde för sjätte gången. Men i en av de avslutande tuffa stigningarna tvingades hon släppa kontakten med tätgruppen.
– Det var en lång och lite kaosartad dag och jag gick verkligen på reserverna så långt det räckte. Men jag är väldigt nöjd med att jag orkade vara med så pass långt in i racet trots att jag var ensam från vårt team i den gruppen och att jag ännu inte kommit ikapp efter sjukdomsbekymren i början av året.
I en klunga med bland annat flerfaldiga världsmästarinnan Marianne Vos åkte Emilia in nära två minuter efter segrande italienskan Marta Bastianelli, som också toppar World Tour-sammandraget efter sex tävlingar.
Hanna Nilsson slutade 48:a och Sara Mustonen 97:a

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
TÄNK RÄTT NÄR DET ÄR JOBBIGT SOM… BRADLEY WIGGINS

Close