Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Landsväg

Eddy Merckx expanderar i världen och Sverige

Mourenx69_hel
Eddy Merckx Morenx

För någon månad sedan kunde vi presentera två nya landsvägsmodeller från Eddy Merckx, nu kan vi också avslöja att de expanderar i både världen och satsar i Sverige.

På världsmarknaden satsar man med inte mindre än 14 nya internationella partners och distributörer och i Sverige kommer DinVelo att starta upp som ny distributör.

Andre van der Spoel på DinVelo berättar att han beställt nästan 1000 cyklar från Merckx, inklusive de två nya modellerna San Remo och Mourenx. ”Dessutom erbjuder vi alla kunder som förbeställer en Eddy Merckx-cykel redan nu 20% rabatt samt en gratis uppgradering till high end Eastonhjul”, avslöjar han.

Annons
Eddy Merckx San Remo
Eddy Merckx San Remo

Andre berättar också att Mourenx fått en del kritik i en del tester vilket gjort att man förändrat layupen på kolfibern och skapat ett styvare vevhus och styrhuvud, men ökat komforten på resten av cykeln. Den Mourenx som når butikerna i vinter kommer alltså förhoppningsvis att vara vassare än den som vi testade i somras.

Din Velo kommer inte att ha hela Eddy Merckx sortiment i sin butik, där finns en del modeller som du inte tror kommer fungera på den svenska marknaden, men man kommer plocka in två damracers i kolfiber, high end cykeln 525 samt San Remo, Mourenx, EMX 1 samt cyclocrossen Eeklo.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Saboterar du din träning med energiprodukter?

Close