De 5 mest lästa artiklarna 2016

Artiklar 2 Jan 2017

2016 har fått lämna plats åt 2017, och vi tänkte passa på att summera det gångna året på redaktionen. Först ut blir en lista över de fem mest lästa artiklarna från förra året.

Plats 5 – Cykla fortare med mindre träning

Få av oss lider av problemet att vi har för mycket tid över till träning, utan snarare tvärtom. Därför var det ingen superöverraskning att denna artikel om hur du får ut så mycket som möjligt av dina investerade träningstimmar.

bidl2

Plats 4 – Veckans träningspass – Åttor

Svenska mästaren på landsväg började hjälpa oss vanliga cyklister med träningsinspirationen här under hösten, och det första träningspasset är det hittills mest lästa. Har du testat det än?

Foto: Valentin Baat
Foto: Valentin Baat

Plats 3Fick sparken från Tre Berg-Bianchi, klar för nytt lag

Efter cykeltävlingen U6 fick Lucas Eriksson sparken från Team Tre Berg-Bianchi, men revanscherade sig genom att först vinna Cykelvasan och sedan skriva kontrakt med ett utländskt lag.

Foto: Nisse Schmidt/Cykelvasan
Foto: Nisse Schmidt/Cykelvasan

Plats 2 – Live från Abloc Winter Challenge

Årets andraplats publicerades bara dagar innan nyårsafton, men blev en riktig klickmagnet. Intresset var uppenbarligen stort för att följa de tappra cyklisterna som kämpade sig runt Vättern i mellandagarna.

IMG_1581_Vintervattern2015

Plats 1 – Vårt test av Gravelbikes

Kanske en något otippad förstaplats, men gravelbiketestet har tuffat på under året och det visar att intresset för grusvägscykling är större än någonsin!

1

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.