Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Danny MacAskill är i farten igen

Det undgår sällan någon cykelintresserad när Danny MacAskill är i farten, och har du inte redan hunnit se videon tycker vi att du ska klicka på play här nedanför!

Till skillnad från hans andra filmer har Danny för första gången en GoPro på huvudet under hela filmen så att man får se och nästan också känna vilka hissnande höjder han hoppar utför när han tar med oss på en häftig resa bland hustaken i pittoreska Gran Canaria. Tack vare POV-vinkeln (Point of view) från kameran ser vi vilka små marginaler och linjer som han jobbar med. Efter flera veckors scoutande efter “the perfect place” så kunde Danny inte vara mer nöjd.

“Jag ville verkligen gå all in för den här videon. Arkitekturen, färgerna och livsstilen med alla djur på Gran Canaria tilltalade mig verkligen och jag visste direkt att det här är den perfekta platsen för filmen. Jag vill verkligen att folk som ser videon nästan ska kunna känna svindeln man får när man åker på en kant så högt upp, vilket jag tycker kommer fram i POV-vinklarna”, säger Danny MacAskill.

Annons

Danny är dock inte ensam om att köra med GoPros kamera, i detta nu sladdar vår egen Jesper Jeppman Andersson runt på stigarna och testar dels en GoPro Session men också en Garmin Virb som kommer att mötas i en duell i nästa nummer av Allt om MTB.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
After Work och ettårsjubileum på Aktivitus i Stockholm
Close