Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävlingsnytt landsväg

Dags för landsvägspremiär

Vår fotograf Valentin Baat kommer även i år vara på plats i Jönköping för att fotografera. Se hans bilder på vår webb i nästa vecka.
Vår fotograf Valentin Baat kommer även i år vara på plats i Jönköping för att fotografera. Se hans bilder på vår webb i nästa vecka.

I helgen är det dags för tävlingspremiär på hemmaplan för de svenska cyklisterna. Lördagen bjuder på Jönköpings GP och på söndag är det dags för Östgötaloppet. Båda loppen är 110-120 km långa vilket troligen kommer att bjuda på aktiv och offensiv körning.

Tävlingarna blir också hemmapremiär för vårt nya hårdsatsande lag Team Tre Berg-Bianchi. Laget gjorde tävlingspremiär i Holland den 14-15 mars och har sedan dess varit på hemmaplan för att bygga vidare på formen inför den kommande säsongen.

Team Tre Berg-Bianchi ställer upp med ett på pappret riktigt bra lag i helgen, och det skulle förvåna oss om inte Alexander Wetterhall, Alexander Fåglum-Karlsson eller Sebastian Balck är med och fightas om segern båda dagarna. På söndagen får de dessutom både hjälp och konkurrens av Alexander Gingsjö. Till sin hjälp har de även Niklas Gustavsson och Kim Magnusson.

Annons

Mer om laget, och framför allt en av initiativtagarna Alexander Wetterhall kan du läsa mer om i nya numret av Svenska Cycling Plus som finns i butik eller kan beställas hos vår partner Faktaböcker.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Vi tittar närmare på Lidingöloppet MTB

Close