Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Cykling och kaffe, vad är grejen?

Hur viktigt det är att dricka kaffe som cyklist går att diskutera fram och tillbaka. Vår chefredaktör Daniel bojkottar till exempel den svarta drycken till förmån för te (kanske har han varit i för mycket kontakt med våra brittiska redaktionskollegor) medan vår reporter och bloggare Jeppman tagit sin kaffepassion ett, eller ett par, steg längre än vad en normal människa skulle gjort och startat ett eget rosteri. När vi var på Vätternrundan undersökte Sportsons media-team kaffe/cykel-relationen lite närmare och lät bland annat redaktören Anton ge sin syn på saken.

Annons
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Herrarnas linjelopp är avgjort

Close