Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Cykla för Musikhjälpen

Som många vet pågår Musikhjälpen, som i år har temat “Barn är inte till salu”. Det finns ett antal olika cykelrelaterade engagemang, bland annat kan du själv på din trainer delta i insamlingen tillsammans med Cykelkraft. Såhär presenterar de sin insamling:

På torsdag den 14 december klockan 12.00 startar Cykelkrafts välgörenhetsevent för Musikhjälpen.  Det går ut på att få så många personer som möjligt att cykla tillsammans med Cykelkrafts Community manager Christoffer Stenbeck när han ska cykla 600 km på en trainer från Cykelkrafts butik i Täby. Företaget skänker nämligen 5 kr per cyklad kilometer totalt till Musikhjälpen.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008, en vecka om året uppmärksammar de och samlar in pengar till välgörenhet. Många företag, privatpersoner och statliga verksamheter bidrar till insamlingen genom olika evenemang, Cykelkraft, Sveriges största cykelbutik är ett av företagen som är med och bidrar. De vill få Sveriges cyklister att plocka fram sina trainers för att cykla tillsammans med företagets Community manager Christoffer Stenbeck. Han kommer att ta sig an två Vätternrundor det vill säga 600 km på en trainer under 24 h mellan torsdagen och fredagen.

–     Som förälder är årets tema ”Barn är inte till salu” något som berör utöver det vanliga. Vi vuxna har ett gemensamt ansvar att och inte minst en skyldighet att se till att barns grundläggande rättigheter följs. Många gånger är det svårt att vet var man ska börja eller vad man kan göra. Tack vare musikhjälpen så kan alla börja precis här genom att vara med och cykla eller bidra till insamlingen, säger Christoffer Stenbeck, Cykelkrafts Community manager.

Alla som har en trainer och en cykel kan vara med och cykla till förmån för musikhjälpen. Du deltar genom att koppla upp dig med din trainer mot Swift och söka på Christoffer Stenbeck. Sedan registrerar du dina kilometer i Cykelkrafts Strava event ”Cykla för musikhjälpen”.

Annons

–      Vi kommer att skänka 5 kr för varje cyklad kilometer totalt, så vi hoppas och tror att många kommer vilja ta sig tid att cykla några kilometer mellan torsdag och fredag. Sedan önskar vi såklart även att många vill stötta initiativet genom att bidra till insamlingen, säger Ida Berndtros, Cykelkrafts marknadschef.

Medverkande och bidragande samarbetspartners
GripGrab, Kinetic traniers, MADE bikes, 8848 Altitude, Bontrager

Digital insamlingsbössa
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/cykla-for-musikhjalpen

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Geraint Thomas öppnar upp för att lämna Sky efter Froomes beslut

Close