Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Cykel stulen från team Rynkeby/Ride of Hope

Vi hann knappt lägga upp nyheten om att man i Lund skall ta krafttag mot cykelstölder förrän vi nås av nyheten att en av Ride of Hopes/team Rynkebys specialtillverkade cyklar stals från en bil i centrala Växjö i samband med julskyltningen i söndags.
Cykeln hade använts under julskyltningen för att skapa uppmärksamhet för projektet och skulle till sommaren användas för Ride of Hopes cykling till Paris.
Nu riskerar en deltagare att bli utan cykel till resan, och framför allt ställer det till problem för denna goda gärning. Helt tack vare att någon idiot inte kan förstå skillnaden mellan mitt och ditt och som i princip stulit rätt många tusenlappar direkt från Barncancerfonden.

Cykeln är ju minst sagt speciell (det är cykeln på bilden), så om du ser eller hör något om cykeln så hjälp Ride of Hope och Barncancerfonden och vänligen kontakta polisen i Kronobergs län på 114 14.

Annons
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Lund tar krafttag mot cykelstölder
Close