Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Aktuellt nummer

Svenska Cycling Plus 2-2012

Cycling Plus 2 2012
Cycling Plus 2 2012

I höstens nummer av Svenska Cycling Plus har vi fått följa med elitstallet Androni Giocattio-Venezuela bakom kulisserna på Giro d’Italia. Vi ger dig också råd på vad du skall titta extra på när du köper ny cykel, både som tjej och kille. Vidare har vi varit en tur i Halland och provcyklat Ginstleden och besökt en av Sveriges äldsta cykelklubbar, CK Bure i Halmstad. Utöver det har vi också samlat mängder med tränings- och tekniktips som du kommer ha stor nytta av både på landsvägen och i skogen.

För att du skall kunna prestera max, både på träning och tävling, är det viktigt att dricka rätt, därför har vi i detta nummer också en dryckesspecial där vi tittar närmare på vad, när och hur mycket du bör dricka. Sommarens nyckfulla väder har varit perfekt för vår test där vi har provkört sex stycken lätta och packningsbara jackor som skyddar mot väder och vind, där hittar vi både positiva och negativa överraskningar. Det väntar alltså mycket spännande och intressant läsning i detta nummer.

Annons

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Tävlingsvinnare

Close