Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
ÖvrigtPrylar

Copenhagen Bike Show arrangeras för första gången – tävla om biljetter

Våra danska grannar startar upp cykelsäsongen med en stor mässa i Köpenhamn. Copenhagen Bike Show arrangeras för första gången under nästa vecka, närmare bestämt den 11-13 mars.

Platsen för evenemanget är Lokomotivvaeksted vid Dybbölsbro station, bara 10 minuters promenad från Hovedbanegård (Centralstationen).

Mässan kommer att bjuda på ett stort urval av såväl etablerade produkter som de allra hetaste trenderna inför den kommande säsongen. Målgruppen är allt från den aktiva cykelfamiljen till elitcyklister.

På scenen kommer stora namn som Maurizio Fondriest, Ole Ritter och Dan Frost att intervjuas.

För såväl vuxna som barn finns det många roliga aktiviteter som MTB-bana och testbana för landsvägscyklar. Det erbjuds också en barnbana med priser för de allra yngsta.

Annons

”Köpenhamn har behövt en cykelmässa. Det märks på det stora intresse som vi sett från både utställare och besökare”, säger Christian Ritter i arrangörsstaben.

Barn upp till 12 år går in gratis, medan entrén för vuxna är 80 DKK. (cirka 100 svenska kronor).

Svenska Cycling Plus och Allt Om MTB lottar i samarbete med Copenhagen Bike Show ut ett antal biljetter till mässan. Gå in på vår Facebooksida för mer information om hur du kan vinna.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Erik Gunnarsson totaltrea på Cypern

Close