Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
BanaCrossLandsvägMTB

CeramicSpeed tar världens snabbaste kedja till Norden

2.CeramicSpeed-UFO-Chain-Shimano_614x918CeramicSpeed är mest kända för att tillverka keramiska lager, men idag lanserar man någon som ska göra din cykel minst lika snabb.

CeramicSpeed har förvärvat företaget UltraFast Optimization, ett dotterbolag till det oberoende laboratoriet Friction Facts, och med det också produktionen av de nya Ultra-Fast Optimised-kedjorna som ska komplettera den tidigare marknaden av keramiska lager. De nya kedjorna påstås kunna sänka effektförlusterna med 2-5 watt. Såväl produktion som försäljning av kedjorna kommer att ske från CeramicSpeeds huvudkontor i Danmark.

Annons

CeramicSpeeds VD Martin Banke säger att ”Genom förvärvet av UltraFast Optimization-paketet med extremt låg friktion och högpresterande produkter når vi nu ännu högre i och med att vi kan lägga till världens snabbaste racingkedja till vår portfölj. Vi har tidigare erbjudit uppgraderingar till cyklister som vill minska friktionen i vevlager, nav och styrhuvud och nu även kedjan. Vår passion för kvalitet och hög prestanda är bara en del av vårt DNA”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Vätternrundan och Tradera samarbetar för säkrare överlåtelser

Close