Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävlingsnytt landsväg

Bröderna Ludvigsson tävlar tillsammans igen

För första gången på relativt länge kommer bröderna Tobias och Fredrik Ludvigsson (Giant-Alpecin) stå på startlinjen tillsammans när det drar ihop sig till loppet Tre Valli Varesine, som är klassat som 1.HC, alltså ett av de högst rankade endagsloppen i proffskalendern.

Det blir den 96:e upplagan som startar den 27e september från Saronno och går i mål i Varese. Det italienska endagsloppet består av 192,8 km, de 77,6 första leder fram till ett avslutande, kuperat varv på 12,8 km som körs nio gånger.

“Tre Valli Varesine är ett av de mest krävande endagsloppen i Italien”, säger tränaren Aike Visbeek. “Lagets mål är att hela tiden hålla sig framme vid täten eftersom att det ofta är en utbrytning som håller hela vägen i mål.”

“Det kommer vara viktigt att köra offensivt. Klättringen till Orino efter 55 km är en nyckel till framgång, där måste vi vara alerta och i bra position. Vi har ett erfaret och starkt lag med många kort att spela, däribland Simon Geschke (GER), Sam Oomen (NED) och Tobias Ludvigsson som alla visat god form på sistone”, säger Visbeek.

Annons

Giant-Alpecins laguppställning till Tre Valli Varesine

Warren Barguil (FRA)
Johannes Fröhlinger (GER)
Simon Geschke (GER)
Fredrik Ludvigsson (SWE)
Tobias Ludvigsson (SWE)
Sam Oomen (NED)
Sindre Skjøstad Lunke (NOR)
Martijn Tusveld (NED)

Foto: Giant Alpecin
Foto: Giant Alpecin
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Var det du som vann startplatsen till Nordic Extreme Biking?

Close