Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Blogg från Göteborg

Man mår väldigt bra som cyklist då man går upp klockan 7.00 och inser att solen redan skiner och vinden blåser i rätt riktning. De flesta var på bra humör vid det fina hotellfrukosten.

Klockan 8.15 cyklade jag iväg till starten med en liten grupp. Väl där hjälpte vi till med efteranmälningar. Jag träffade en landsman, som också hette Jones i efternamn. Han var anmäld till dagens etapp mot Göteborg. Vi pratade lite om loppet och sedan kom vi in på OS. Jag noterade ifjol hur många deltagare levde i sin liten Ride of Hope bubbel under veckan. Jag har lovat mig själv att inte faller för samma fenomen själv. Klart för mig som “Londoner” att ha koll på OS under veckan. Storbritannien tog 6 guld medaljer igår, bästa dagen vi har haft i OS historia.

Strax före start ställde vi upp cyklister i led och hälsade välkomna. Vi startade prick klockan 9 och cyklade iväg från Halmstad. Jag noterade att trafiken visade stor hänsyn idag. Vid först depån fick vi korv och bröd, och vid andra depån en Big Mac. Visst har jag upplevde mycket under motionsloppen men en Hot Dog och en Big Mac under en etapp? Första gången för mig i alla fall.

Det kom en skur idag men som tur var för oss höll sig regent lite framför oss. Några av de andra grupperna blev dock dyngsura. Ibland löner det sig att ta det lite lugnt då man cyklar. Strax före Kungsbacka hände dagens enda misär i gruppen. En tjej fick en punktering, då kom en av mina kolsyrapatroner till hjälp och vi var på vägen igen inom några minuter.

Till slut rullade vi i mål klockan 16.30 i Mölndal. Riktigt skönt med bastu på hotellet och rummen är rymliga och fräscha som alltid på Scandic.

Annons

Gruppen hittade rätt så bra form idag. Vi hade många som hade varit med igår som ska följa med hela veckan. De andra förstår detta nu med gruppcykling och det bäddar verkligen gott inför veckan.

Imorgon ska vi vidare till Skövde, en distans på 170km.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Då var första dagen klar då
Close