Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Övrigt

BIKND lanserar världens första cykeltransportväska med lyftkraft – HeliumLift

ODEX-Pressrelease---BIKND-HeliumLift-2BIKND producerar cykeltransportväskor med marknadsunika lösningar och stärker nu sin position med HeliumLift. Väskan har med den nya tekniken en negativ vikt, vilket innebär att väskan i sig inte väger något utan lyfter ett extra kilo.

Behovet av bra cykeltransportväskor har ökat kraftigt i takt med tilltagande resande och växande intresse för cykelsporten. BIKND står sen tidigare bakom den marknadsunika cykeltransportväskan Helium Bike Case. Skyddet för cykeln i väskan under transport består av uppblåsbara luftelement, vilket är en marknadsunik konstruktion.

BIKND stärker nu sin marknadsposition med att lansera HeliumLift-tekniken. Genom att användaren fyller Helium Bike Case med gasblandningen HeliumLift (istället för luft) erhåller cykeltransportväskan lyftkraft.

Annons

”Vi är mycket stolta över att lansera en helt ny unik produkt som HeliumLift på den Svenska marknaden. Vi är dessutom först ut med den i världen, efter att Luftfartsverket godkände produkten
för en vecka sedan. Vi är övertygade om att HeliumLift kommer att bli marknadsledande. Väskan i sig väger ca 9 kg, men med HeliumLift får den en lyftkraft på ungefär ett kilo. Det innebär att om maxvikten på bagaget är 23 kg så kan du nu ta med dig 24 kg cykelutrustning!” säger Johan Hasselmark, Marknadsansvarig ODEX Sverige.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Kvalificera dig till amatör-VM

Close