Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Övrigt

Basket Lid – värdens första låsbara cykelkorg

Svenskutvecklade Basket Lid lanserades basked lidpå Sweden Bike Expo. Produkten är kanske inte riktigt vad alla racingcyklister drömmer om, men för den som pendlar och upptäckt att cykeln är så mycket mer än bara ett träningsredskap är det faktiskt en riktigt smart uppfinning. Basket Lid är i grunden är helt vanlig cykelkorg som monteras framför styret, och redan här har de flesta stilpoliser klickat sig vidare till en ny sida. Men det smarta med den här cykelkorgen är att den är utrustad med ett låsbart lock som du enkelt fäller upp och ner över korgen. Utöver att locket skyddar innehållet för folk som inte lärts sig vad som är mitt och ditt så skyddar den också det som finns i korgen för regn och snö.

En smart funktion är dessutom att när locket inte används fälls det fram och hamnar framför själva korgen och är därför inte i vägen ifall du behöver transportera saker som är högre än vad själva korgen är och sticker upp över kanten.

Annons

Basket Lid kommer att finnas tillgängligt i butik från och med mars och prislappen beräknas bli endast 499 kronor vilket är lägre än vad du får betala för de flesta vanliga cykelkorgar av lite kvalitet.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
BikeBoard – årets coolaste cykelpryl?

Close