Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
MTB tävlingsnyheter

Axel gör Wengan sällskap i Bianchi

Axel-LindhBianchi fortsätter sin satsning på MTB i Sverige och presenterar ännu ett intressant namn i Axel Lindh.

”Det ska bli riktigt kul att samarbeta med Bianchi, ett märke som är hungrigt och har en lång tradition inom cykelsporten. Att vara en del av satsningen som nu görs med Almby MTB känns väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot säsongen 2016, jag kommer att köra så många Världscuptävlingar som möjligt, försöka ta en pallplats på XCO SM samt självklart göra bra ifrån mig på MTB EM som går i Huskvarna” säger Axel.

Läs mer: Wengan väljer Bianchi och Celestgrönt inför EM och OS

Annons

Mats Hermansson som är marknadschef för Bianchi i Sverige är naturligtvis nöjd med att ha ännu en mycket stark cyklist i sitt stall: ”Vi är mycket glada och att presentera ytterligare en svensk elitcyklist i vårt arbete med MTB. Det känns som ett mycket spännande 2016, vi har 2 absoluta toppcyklister i Axel Lindh och Matthias Wengelin på Bianchi, det tillsammans med vårt huvudsponsorskap för MTB EM.”

Axel kommer precis som Matthias Wengelin att köra nästa säsong på en Bianchi Methanol FS 29.1

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Träna inomhus

Close