Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Träningstips

Åter dags för Kompiskampen

För tredje året i rad arrangerar CK Hymer Kompiskampen, en tävling där du utmanar dig själv och dina vänner att utvecklas så mycket som möjligt under vintern. Såhär skriver arrangörerna i ett pressmeddelande:

Kompiskampen gör den annars ganska händelsefattiga delen av cykelåret roligare! Hur går det då till? Jo – du cyklar 20 minuter så hårt du kan en gång i månaden, från november till mars. Mät din medelwatt under dessa 20 minuter. Registrera resultatet och följ din utveckling och hur den står sig mot andra.

Du kan använda en testcykel eller trainer med effektmätning. Det viktiga är att använda samma cykel varje gång för att på så vis kunna följa utvecklingen. Vinnaren blir nödvändigtvis inte den som drar mest watt eftersom lika mycket poäng ges för den som utvecklas mest. Mer om reglerna finns på hemsidan.

Kompiskampen gör det möjligt att på ett motiverande sätt testa sig och sin utveckling under vinterhalvåret. Du kan också se hur du står dig mot dina träningskompisar, kollegor eller kanske någon konkurrent från tävlingsbanan? Testet i sig själv fungerar dessutom som ett utomordentligt bra träningspass! På köpet får du dessutom chansen att vinna fina priser från Aktivitus.

Annons

Du hittar sidan och mer information på www.ckhymer.com/kompiskampen.

Självklart kommer undertecknad att vara med och köra, så att du som läsare kan visa redaktionen var skåpet ska stå!

Läs också Därför ska du testa dig

Tags : Kompiskampen
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Därför ska du testa dig

Close