Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
CrossMTB

Assos lanserar ny MTB-kollektion

Assos lanserar en MTB-kollektion med nya kläder och vi har naturligtvis provkört dem.

Kläder från Assos förknippas oftast med höga priser, och de nya kläderna är inte något undantag, men räkna med att få mycket valuta för pengarna. Som vanligt när det gäller Assos är det genomtänkt, slitstarkt och fantastiskt skönt att ha på sig kläderna.

T.rallyShort_Back T.rallyShort_SideDen största nyheten är bib-shortens Assos T Rally S7. Det är ett par riktigt slimmade shorts med perfekt passform och för att förbättra slitstyrkan ytterligar finns det invävda kolfibrer i tyget. På sidorna har man dessutom byggt in urtagbara kraschskydd. När skydden värms upp av kroppstemperaturen formar de sig efter dina konturer, så även om de sitter lite illa precis när du tar på dig shortens, märker du knappt av dem efter några minuter. Inte ens när vi testat dem på riktigt (läs vurpat tre gånger) glider de åt sidan, utan sitter perfekt kvar på sin plats. Shorten är dessutom utrustade med Assos nya pad Golden Gate och inte ens efter en hel dag i sadeln känner vi av någon skav eller obehag från sadeln.

Annons

Den matchande tröjan har fått det korta namnet Assos SS Cape Epic XC Jersey Evo 7 (puh) och även den sitter riktigt skönt och samtidigt som det är en väldigt lätt tröja känns den väldigt slitstark och visade inte upp några tendenser till förslitningar trots våra marksyningar.
assos

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Dramatiska sprintlopp slutade med svenskt silver!

Close