Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylar

Äntligen en distributör av Michelin i Sverige

Michelins landsvägsdäck PRO4 är en riktig storsäljare med över 1 miljon sålda däck.
Michelins landsvägsdäck PRO4 är en riktig storsäljare med över 1 miljon sålda däck.

Michelin är som bekant en av de stora drakarna när det gäller bildäck, och deras cykeldäck har i många tester också visat sig vara konkurrenskraftiga, men för oss svenska har de varit rätt svåra att få tag på, främst på grund av att det saknats någon distributör i Sverige. Men nu är det slut på det problemet, ny distributör och samarbetspartner med det stora däckföretaget blir nämligen Cycle Service Nordic som har ett omfattande distributionsnät över hela norden.

“Vi är mycket glada över att ha lagt Michelin till vår portfölj av cykelkomponenter och ser fram emot att göra nuvarande och framtida cykelprodukter tillgängliga för våra kunder”, säger Bo Bækkelund, vd i Cycle Service Nordic.

Eftersom Michelin är ett etablerat varumärke och kvaliteten på produkterna är känd tror Bo Bækkelund att det nya samarbetet kommer att stärka Cycle Service Nordic ännu mer.

Annons
Utbudet sträcker sig från blixtsnabba landsvägsdäck till grovnabbade MTB-gummin.
Utbudet sträcker sig från blixtsnabba landsvägsdäck till grovnabbade MTB-gummin.

Överenskommelsen gör det möjligt för Michelin att öka sin närvaro i regionen medan Cycle Service Nordic, i sin roll som partner till Michelin, blir den viktigaste distributören. Därmed får Cycle Service Nordic exklusiv rätt till valda delar av Michelins produktserier för de nordiska länderna.

“Vi är glada över att ha nått ett avtal om partnerskap med Cycle Service Nordic”, säger Mark Coleman, kommersiell produktchef för Michelin Bike Team i Storbritannien, Irland och Norden. “De är både professionella och respekterade i de länder där de verkar och de delar grundsyn med Michelin avseende innovation, högkvalitativa produkter och kundservice”, fortsätter han.

Tags : däckmichelin

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Wengan väljer Bianchi och celestgrönt inför EM och OS

Close