Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Landsväg

Alice Andersson tog sista chansen i jämt tempolopp

SM Åstorp
Alice Andersson Foto: SM Arrangören

Det blev Alice Andersson, FK Trampen, som tog hem damernas juniortempo på SM i Åstorp.

Först startande Linda Halleröd körde offensivt och gick naturligtvis i mål som ledare på tiden 26.01, en ledning som stod sig i ganska exakt 6 minuter innan hennes klubbkompis Julia Karlsson forcerade in under måltribunen, 3 sekunder snabbare än Linda. Därefter såg det länge ut som att det skulle bli dubbelt Falköping i topp eftersom ingen av de övriga tjejerna var riktigt nära. I alla fall inte innan näst sist startande Alice Andersson, FK Trampen svängde in på upploppet med en riktigt bra tid på gång. Det skulle visa sig att hon kört riktigt offensivt och petade ner de båda Falköpingstjejerna från toppen av prispallen på tiden 25.50.

”Jag visste inte alls hur jag låg till innan jag kom in på upploppet, så jag blev rätt förvånad när jag förstod att jag var snabbast”, berättar Alice efter målgång.

Annons

Prislistan för juniortjejernas tempo blir nu enligt följande:

  1. Alice Andersson, FK Trampen, 25.50
  2. Julia Karlsson, Falköpings CK, 25.58
  3. Linda Halleröd, Falköpings CK, 26.01

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Svenska Cycling Plus 4-2013

Close