Adidas Eyeware lanserar Evil Eye Evo för MTB-cyklisten

MTB 11 Feb 2015

Adidas-Eyewear-Evil-Eye-Evo-Justin-Leov_1640Adidas Eyewear lanserar för vår/sommaren 2015 Evil Eye Evo – ett par sportglasögon som är specifikt framtagna för mountainbike och downhill.

Evil Eye Evo är en glasögonbåge framtagen för en tuff körstil i utmanande terräng. Den erbjuder stabilitet, komfort och en perfekt passform och är tillverkad i högteknologiska material.

Med en bredare lins ger Evil Eye Evo ett skarpt synfält och skyddar mot mot bländade sol och vind tack vare sin wrap-design. Den unikt böjda linskonstruktionen skapar mer luftvolym bakom linserna, vilket i kombination med ClimaCool Ventilation-systemet, minskar imma och säkrar en maximal sikt i alla typer av väderförhållanden. Linserna är hydrophiska vilket gör de vattenavvisande och håller synfältet fritt från damm och smuts.

Vid hög hastighet och ojämn terräng är en bra passform avgörande, därför finns Evil Eye Evo tillgänglig i två olika storlekar. Glasögonen är även utrustade med en justerbar näsbrygga, ställbara skalmar i tre olika vinklar samt ett elastiskt och avtagbart nackband.

Adidas Evil Eye Evo finns hos utvalda butiker och kostar 2135 kronor.

trippel

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.