Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

6 PRYLAR DU INTE FÅR GLÖMMA TILL VÄTTERNRUNDAN

Under förra året delade vi ut tidningar i Sportsons tält i Motala, och fick från första parkett se vilka prylar som var mest eftertraktade. För att du ska ­slippa spendera värdefull tid i kö eller leta efter saker som tagit slut har vi därför listat dem här, så att du i god tid kan införskaffa dem.

Ringklocka-(1)

Ringklocka
En ringklocka är ett måste på cykeln. Hidemybell har en väldigt smart lösning för dig som cyklar med en cykeldator från Garmin, där man satt en ringklocka under själva ­datorfästet. Dessutom kan man lägga till en GoPro eller kompatibel lampa. Riktigt rent och snyggt!

Reflex

Reflexer
Att de smidiga stavreflexerna som man sätter i ekrarna kommer att ta slut är ingen högoddsare, så ladda upp med att köpa ett par i god tid innan. De billigaste vi sett hittar man på Biltema.

Skoöverdrag

Skoöverdrag
Ja, det blir kyligt på natten för det mesta, kanske till och med kyligare än vad du tränat i under våren. Då är det smart att ha ett par skoöverdrag, som man eventuellt kan plocka av sig senare i en depå om det skulle bli för varmt. För det mesta ­räcker ett par tunna, vattentäta överdrag väldigt långt.

Ramväska

Ramväska
En sadelväska för att få med sig slang, däckavtagare och multiverktyg har många sedan innan. Däremot är det inte ovanligt att man kommer på att man gärna skulle vilja ha lite extra plats eller lättåtkomlighet för energi, och då är en väska på ramen bakom styret väldigt smidig.

Annons

Ass-saver

Ass saver
Förra årets i särklass mest eftertraktade produkt var ass savern. Vissa källor vi har hävdar att det går att cykla runt Vättern i regn även utan ass saver, men visst är det skönt att slippa det värsta stänket!

Energi2

Energi
”Bars och gel, det kan jag köpa på plats i Motala”, tänker många. Och visst kan man det, men det är inte säkert att den tillverkare man är van vid (om man nu ens försökt vänja kroppen vid att ta in energi under aktivitet) finns att få tag i, så bunkra upp i förväg!

 

Fyra-saker-vi-älskar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Tommy tipsar: Energiplan för Vätternrundan

Close