Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

5 av dagens bästa aprilskämt

Många är det som läst vårt aprilskämt (och kanske satt kaffet i halsen), men vi ska verkligen inte ta åt oss äran för årets mest kreativa cykel-lurendrejeri. Här kommer en lista på fem av våra favoriter!

BikeRadar

Våra brittiska kollegor på BikeRadar har tydligen kommit över en korsning mellan en e-cigarett och en vätskeryggsäck – TokeTank Trail Pack! Klicka på rubriken ovan för att läsa deras recension.

Vill du slippa stanna när du ska ta ett bloss? Då kan TokeTank vara något för dig! (c) BikeRadar

Tacx

Vill du bli snabbare? Då är det bara att börja trampa baklänges, enligt den senaste forskningen!

Park Tool

Verktygstillverkaren Park Tool har en känd pizza-slicer i blå plast, som man nu utvecklat i tre olika utföranden – stål, titan och självklart kolfiber!

Annons

 

Happyride

Happyride har, liksom vi, kommit över exklusiv information från det internationella cykelförbundet UCI. Enligt mr Alltar Fejki, som Happyrides skribent varit i kontakt med, kommer elcyklar att tillåtas på tävling inom en omedelbar framtid. Reglerna är förhållandevis få, men enkla – bland annat måste man ladda upp batteriet under tävling så att man har lika mycket ström kvar när man kommer i mål som när man startade, annars får man straffcykla på en trainer. Klicka på rubriken för att läsa hela artikeln.

Fizik

Det är sällan som en enskild sko fått så mycket uppmärksamhet som när Owain Dull från Team Sky visade upp sin sönderskurna Fizik-sko efter en krasch. Dull själv var bergsäker på att det var Marcel Kittels skivbroms som åstadkommit skadan, medan TV-bilder och foto från platsen visar att det är ganska sannolikt att skon fastnat i en lös metalldel på ett staket. Hur det än var så har nu Fizik själva tagit fram en sko, R1disc, för alla som är rädda att skära sig på roterande dödsknivar. Fantastiskt, tycker vi!

Inte ens en vinkelslip kan ta sig igenom Fiziks medeltidsinspirerade sko. (c) Fizik

Har du något favoritskämt från dagen? Kommentera gärna nedan!

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Skräckbesked från UCI: Kaffe klassas som doping

Close