Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
MTB

27,5″ från norska Bros

Bros_Magic_650B_XT27,5″ MTB är en storlek som med största sannolikhet kommer att slå igenom stort i sommar. Det verkar också som att man internationellt nu också enats om att kalla storleken för just 27,5″ och inte 650B eller något annat. Om det kommer få fullt genomslag i Sverige återstår att se. En av de första att gå ut och ta upp beställningar är norska cykelmärket Bros som inför 2013 presenterar en av få 27,5”/650B på marknaden.

Bros Magic 27,5” är utrustad med Shimano XT komponenter, Stans Crest hjulset och stel kolfibergaffel. Stel framgaffel är ännu ovanligt i Sverige men med tanke på att CykelVasan 2012 vanns på en cykel med stel gaffel kan man misstänka att vi kommer att se mer av detta. Rek. pris hamnar på 26000kr. Bros säljs i Sverige av Bike Brothers www.bikebrothers.se.

Annons
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.