Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

TÄVLING: Vinn sommarkläder från Pearl Izumi

När temperaturen nu äntligen börjar stiga och solen börjar titta fram kan man ju så smått börja drömma om att cykla i kort-kort. Och vad passar då inte bättre än nya sommarkläder?

I samarbete med Pearl Izumi tävlar vi nu ut fyra set (tröja + byxa) till två damer och två herrar. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i quizet nedan. Vi behöver ditt svar senast den 31 maj, och vinnarna kontaktas via e-post. Inspiration till dina nya cykelkläder hittar du här.

 

Annons

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!
Annons