Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Testpersoner till gaffeln Lauf TR 29 sökes!

Lauf TR 29 är framtidens gaffel. Nu har du chansen att testa den genom att bli testpilot – givetvis får du behålla den efteråt.

Cycling Plus söker nu, tillsammans med Sensa, efter totalt 4 personer som gillar cykling, testa nytt och vågar säga precis vad de tycker. Du testar gaffeln, låter oss veta vad du tycker – och får behålla gaffeln efteråt.

Hur du går tillväga hittar du längst ner i artikeln. Först måste vi få berätta om denna fantastiska produkt!

lauf

XX Info om produkten




 

Ansök om att bli testperson
Fyll i nedanstående formulär för att ha chansen att bli testpilot av Lauf TR 29 Carbon White (värde 7 000 kr). Vi vill ha din ansökan senast xx februari, och under inledningen av mars meddelar Cycling Plus vilka som blir de lyckliga testpiloterna som får testa produkten och komma in med feedback.

Vi vill ha en rapport om ditt första intryck efter det första eller andra cykelturen, en rapport efter cirka sex veckor och en slutrapport. Du får naturligtvis behålla gaffeln efter testperioden.

Genom att delta i testet godkänner du att vi publicerar ditt namn och din rapport i Cycling Plus nätverk och/eller TomToms mediekanaler.

Stort lycka till!

    Fält markerade med * är obligatoriska

    Annons

    Hela denna artikel är en annons från Sensa.

     

     

    Annons

    Hantering av personuppgifter

    Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.