Zwift Sagan style…….

11 Dec 2017

Kör på med Zwift men igår gick det hemskt tungt. Hade jobbat halvnatt som är 14-02 åkte hem och sov gott vid 02.45. Körde sen ett Zwift pass där jag skulle ligga och nöta på 3w/kg vilket jag nästan gjorde……. Benen var inte riktigt med men det har blivit en 2 riktigt bra träningsveckor. Nu kommer jag köra lite lugnare den här veckan. Blir cirkelgym på Friskis då jag kände mig tvungen att börja köra lite mer styrka nu. Sen var friskvårdsbidraget påväg att försvinna för 2017 och jag bjuder ju inte Landstinget på dom kronorna. Då blir jag hellre lite starkare! Lite soft på Zwift och trailrun är vad veckan får bjuda på.

Såg att jag kör Zwift Sagan style……..eller var det Froom……båda två kanske, ser ut att gå fort iaf.

2017-12-10_1652050_clean

I Lördags innan jobbet körde jag med några i klubben. Brötig stig och massa vatten/lera. Gick tungt även där med dubbdäck som var välpumpade…….var lite rädd för punka så vågade inte ha mindre luft i. Det är verkligen som natt och dag att cykla på min nu sålda Epic och en aluminium Hardtail med dubbdäck i skogen. Det blir inte lika roligt! Funkar fint som distanscykel på väg men ska man ut på stigar av ”bröt” typ då ska man ha heldämpat så mycket roligare och bekvämare.

IMG_2102

Snöat hela natten och det var lite besvärligt väglag inatt på jobbet. Men när jag vaknade vid lunch så hade grannen skottat uppfarten mot huset/stallet så det var bara att klä sig varmt och åka ut i skogen. Nu ska jag inte göra så mycket mer idag än hitta nån bra film på Netflix och krypa under filten i soffan. Imorgon ska jag ju skaffa sån där jobbig träningsvärk med cirkelgym……..

IMG_2110

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.