Nu börjas det lite smått.

5 Okt 2017

Har snart slut på min 2 veckors höst semester. Börjar få den där vill inte jobba igen känslan. Skönt att bara hänga runt på gården, cykla lite och göra ingenting. Men jobba måste man och som tur är har jag faktiskt ett bra jobb trots allt elände man faktiskt stöter på ibland. Har hunnit med både Sälen och Trysil och har faktiskt planer på att hinna Trysil en gång till innan snön faller där borta. Det är fantastiskt roligt ställe.

Har börjat träna igen så smått. Xara drog mig med på ca 8 km trail run…….det gav go träningsvärk i höfterna. Tänkte köra trail run åtminstone 1 gång i veckan hedanefter. Kul träning och jobbig. Trots lågt tempo var pulsen hög.

image

I Onsdags var jag ledare för OK Tyrs cykling. Regnet öste ner och vindarna var inte nådiga. Blev nån typ av snabbdistans med gruppen och trots allt blev det ett bra träningspass. Nu funderar jag på vad jag ska köra imorgon……blir nog lite lugn distans för att köra intervaller på Lördag.

Sitter nu och kollar Netflix, American Odessey kan rekommenderas. Dricker the av ingefära, citron och chili……testa, det är gott!

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.