Ljuset i tunneln.

21 Jan

Över en vecka med sjukdom. Men nu börjar det rätta till sig. Hostar fortfarande men det kan hänga i så jag tänkte börja röra lite på mig igen. Nu börjar träningslusten komma tillbaka och vi har ju fått massa snö. Ska kanske inte träna hårt men tänkte faktiskt glida runt lite på skidorna på Tisdag. Imorgon kommer jag bara köra Zwift i lugnt tempo och känna hur det känns. Längtar verkligen att få röra på mig. Tror att resten av skiten i kroppen har lättare att försvinna om man rör om lite, dvs sätter igång systemet igen. Ökar cirkulationen.

Funderar fortfarande på om jag ska köpa slalompjäxor eller försöka låna av någon…….lägga massa pengar på pjäxor jag kanske använder en gång eller två per säsong. Kanske bättre att köpa skateskidor, har ju Lisa att skejta runt med…….Hon har för övrigt mist förståndet, ska köra nattvasan…….90 km på skidor……på natten……..inte över min döda kropp att jag gör det. Men det fixar hon!

Berättade lite om långlopps/cykelvasa gruppen jag ska leda under våren/sommaren. Tanken är att våra medlemmar i OK Tyr ska våga sig ut mer på långloppen. Cykelvasan är det många som kör, varför ska det vara så annorlunda med långloppen. Dom är både kortare och roligare…… Vi kommer träna tillsammans 1 gång i veckan. Det blir snabbdistans, tempoträning, teknikska stigar, långloppsterräng, klungkörning mm. Kommer bli grymt!

karlstadxc

Längtar till säsongen drar igång! Men tur ändå att det är någon månad kvar……..formen är ju långt ifrån god…….

Vi Hörs!!!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.