Billingeracet på Lördag.

11 Maj 2016

Ops, har inte hunnit blogga värst mycket senaste veckan. Har varit fullt upptagen med att värma upp inför Billingeracet med 85 arbetstimmar på 10 dagar…….. Ja, ni fattar. Träningen ligger lite efter just nu. Men jag ser ändå fram emot racet på Lördag. Ska bli riktigt roligt att få köra ett långlopp igen. Första för säsongen. Skulle verkligen behövt ett tuffare pass den här veckan för att väcka upp mig själv men känner mig lite sliten just nu efter allt jobb. Som tur är blir det bättre till nästa lopp…….hoppas jag……

Får ta första långloppet för säsongen som ett litet test för mig själv, se vad jag behöver träna på och ha kul. För det är ju det de handlar om. Ha kul och vinna över sig själv.

Men nu får ni inte tro att jag har legat i soffan hela kvällarna bara för att jag inte är hemma förrän vid 19.30. Jag har faktiskt kört lite trail run……….med betoning på lite…….och cyklat två gånger……..vila sig i form måste vara grejen helt enkelt.

MTB EM i helgen måste varit succé. Vilka prestationer av svenskarna vi fick se. Riktigt roligt och jag önskar verkligen att jag hade fått vara på plats. Tycker dock att det är ren katastrof att detta inte var TV sänt. EM i Sverige och inte har jag då sett något om detta varken i tidningen eller på TV.

001

”Getryggen” riktigt rolig stig på en sten ås.

 

011 013

”Grannarna” undrar ibland………..

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.