En blogg om träning, tankar, med och motgång

Anki
Berggren

Mot semester……

18 Jun

Nu längtar jag verkligen efter semester. Känner mig allmänt trött och sliten. Två veckor kvar att arbeta……. Det blev ju inget Lida Loop för mig då jag varit lite krasslig. Nu funderar jag fortfarande på Mörksuggan eller Solstaloppet, dom lyckas ju gå samma helg.

Idag har jag tid att träna lite nu på förmiddagen. Men kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på. Det har regnat massor och har ingen större lust att halka runt i skogen idag men jag kanske får göra det ändå. Alternativ två är att springa ute på Skutberget…..en kopp kaffe och jag får bestämma mig om det överhuvudtaget ska bli nån träning.

Veckan som varit har träningen varit av varierande kvalité. Intervaller och skogsrull har det blivit, inte så mycket men nåt pass fick jag ihop.

Följde Vätternrundan via datorn lite under dagen. Kanske behöver en ny utmaning till nästa år? Men skulle jag ge mig på VR så skulle jag nog försöka köra i en sub grupp. Att rulla runt den pölen ensam skulle jag aldrig göra. 30 mil är låååångt……

Hade massa bilder men nu har visst wordpress gått från 10 MB uppladdning till 1 MB uppladdning………vad händer?

 

Nu längtar jag verkligen efter semester. Känner mig allmänt trött och sliten. Två veckor kvar att arbeta……. Det blev ju inget Lida Loop för mig då jag varit lite krasslig. Nu funderar jag fortfarande på Mörksuggan eller Solstaloppet, dom lyckas ju gå samma helg.

Idag har jag tid att träna lite nu på förmiddagen. Men kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på. Det har regnat massor och har ingen större lust att halka runt i skogen idag men jag kanske får göra det ändå. Alternativ två är att springa ute på Skutberget…..en kopp kaffe och jag får bestämma mig om det överhuvudtaget ska bli nån träning.

Veckan som varit har träningen varit av varierande kvalité. Intervaller och skogsrull har det blivit, inte så mycket men nåt pass fick jag ihop.

Följde Vätternrundan via datorn lite under dagen. Kanske behöver en ny utmaning till nästa år? Men skulle jag ge mig på VR så skulle jag nog försöka köra i en sub grupp. Att rulla runt den pölen ensam skulle jag aldrig göra. 30 mil är låååångt……

Hade massa bilder men nu har visst wordpress gått från 10 MB uppladdning till 1 MB uppladdning………vad händer?

 

Inget Lida Loop.

7 Jun

Har varit lite krasslig ända sen Långa Lugnet. Trött, snuvig, halsont och tung i huvudet. Har tränat väldigt lugnt och lite senaste 14 dagarna och känner mig fortfarande trött. Jag kommer alltså inte starta på söndag.

Har läst massa på FB om damernas start på Lida Loop. Låter väldigt märkligt att damerna ska släppas 5 min efter ungdom. Vad händer när damerna och motionsherrarna dom snabbaste kommer ikapp ungdomsklassen……..det kommer bli trångt och olycksrisken kommer öka markant med massa omkörningar. Har dom inte helt separat damstart där vi damer kommer undan så kanske dom lika gärna kan ha masstart som Billingeracet. Måste säga att jag hade ingen problem med starten där MEN man tävlar liksom inte mot dom andra damerna på samma sätt. Du hamnar i klunga med herrar och du har absolut ingen koll på vart dina konkurrenter är…….bakom, framför????? Dax för arrangörerna att tänka till.

  • 11:00 – Start Herrar Tävlingsklasser
  • 11:05 – Start tävlingsklasser ungdom. P15-16 (två Loopar) F 15-16, P/F 13-14 och P/F 10-12 (en Loop).
  • 11:10 – Start Damer Tävlingsklasser
  • 11:20-26 – Start Lida Loop Motionsklasser, Single- och Double Loop, Triple Relay och Ungdom motion 11-16 år

Andra problemet som kan tänkas uppkomma med damstarter är att dom släpper damerna 60 min före…….då blir det väldigt tidiga resor för oss som inte alltid har möjlighet till övernattning.

Dax för nya handskar…….

 

Har varit lite krasslig ända sen Långa Lugnet. Trött, snuvig, halsont och tung i huvudet. Har tränat väldigt lugnt och lite senaste 14 dagarna och känner mig fortfarande trött. Jag kommer alltså inte starta på söndag.

Har läst massa på FB om damernas start på Lida Loop. Låter väldigt märkligt att damerna ska släppas 5 min efter ungdom. Vad händer när damerna och motionsherrarna dom snabbaste kommer ikapp ungdomsklassen……..det kommer bli trångt och olycksrisken kommer öka markant med massa omkörningar. Har dom inte helt separat damstart där vi damer kommer undan så kanske dom lika gärna kan ha masstart som Billingeracet. Måste säga att jag hade ingen problem med starten där MEN man tävlar liksom inte mot dom andra damerna på samma sätt. Du hamnar i klunga med herrar och du har absolut ingen koll på vart dina konkurrenter är…….bakom, framför????? Dax för arrangörerna att tänka till.

  • 11:00 – Start Herrar Tävlingsklasser
  • 11:05 – Start tävlingsklasser ungdom. P15-16 (två Loopar) F 15-16, P/F 13-14 och P/F 10-12 (en Loop).
  • 11:10 – Start Damer Tävlingsklasser
  • 11:20-26 – Start Lida Loop Motionsklasser, Single- och Double Loop, Triple Relay och Ungdom motion 11-16 år

Andra problemet som kan tänkas uppkomma med damstarter är att dom släpper damerna 60 min före…….då blir det väldigt tidiga resor för oss som inte alltid har möjlighet till övernattning.

Dax för nya handskar…….

 

Nattjobbsvecka och raspig hals.

1 Jun

Veckan närmar sig sitt slut. Jag har jobbat natt i veckan och AC i Ambulansen och på jourrummet har gett mig raspig hals. Skulle kört intervaller idag men får hoppa över det och hoppas på att den onda halsen försvinner. Det har inte blivit någon träning denna veckan förutom igår då jag var ute och rullade lite lugnt i 90 min. Nattjobben tar hårt på kroppen ändå och jag har helt enkelt inte haft tid för cykling. Nu hoppas jag iaf kunna rulla lite lugnt imorgon och på Söndag så halsen är bra tills på Måndag och Värmlandsserien i Filipstad.

Tänkte väll inte köra Lida Loop men då Lisa frågade så ändrade jag mig. Gillar ju verkligen Lida Loop och tycker att banan är bland dom roligaste i Långloppscupen tillsammans med Billingeracet. Men jag jobbar Lördagen före Lida så det blir till att packa bilen tidigt på Söndagen.

Idag har jag njutit av utsikten……..djuren gömde sig dock…..

 

 

Veckan närmar sig sitt slut. Jag har jobbat natt i veckan och AC i Ambulansen och på jourrummet har gett mig raspig hals. Skulle kört intervaller idag men får hoppa över det och hoppas på att den onda halsen försvinner. Det har inte blivit någon träning denna veckan förutom igår då jag var ute och rullade lite lugnt i 90 min. Nattjobben tar hårt på kroppen ändå och jag har helt enkelt inte haft tid för cykling. Nu hoppas jag iaf kunna rulla lite lugnt imorgon och på Söndag så halsen är bra tills på Måndag och Värmlandsserien i Filipstad.

Tänkte väll inte köra Lida Loop men då Lisa frågade så ändrade jag mig. Gillar ju verkligen Lida Loop och tycker att banan är bland dom roligaste i Långloppscupen tillsammans med Billingeracet. Men jag jobbar Lördagen före Lida så det blir till att packa bilen tidigt på Söndagen.

Idag har jag njutit av utsikten……..djuren gömde sig dock…..

 

 

Långa Lugnet.

28 Maj

Långa Lugnet i Falun levererade trötta ben, solsken, damm, backar och grymt motstånd.

Tog det som vanligt ganska lugnt från start och uppför startbacken-Mördarbacken så kändes det bra. Hamnade sedan i en bra klunga men in på första stigpartiet splittrades klungan och jag hamnade med några urstarka tjejer från elit, d30 och d40. Allt kändes bra tills vi kom till en backe efter ca 20-25 km någonstans. Tappade i backen men kunde komma ifatt dom i skogen igen. Varvning på Lugnet och ut på loop 2 hade jag fortfarande häng på klungan. Brötiga stigar och backar började kännas i benen samtidigt som pulsen började sjunka. Var riktigt trött när klubbkompisen Anna-Carin försökte få fart på mig igen. Släppte lite och åkte ca 100 meter efter klungan men orkade ändå hålla nere avståndet så det inte ökade mera. Tänkte faktiskt bryta vid varvning men ändrade mig när jag ändå skulle få vänta in AC och Angelica i målfållan innan jag kunde åka hem…….massa tankar när man blir trött. Piggnade till en bit på loop 3 men fick fortfarande inte upp pulsen och benen var tunga men det var ändå ok då jag fortfarande såg tjejerna framför mig. Körde om några tjejer från olika klasser sista 5 km och med tunga ben och uttorkad körde jag i mål som 5:a i d40. Detta var andra gången jag körde Långa Lugnet och jag körde ändå 30 min snabbare än sist…….så lite bättre har jag blivit. Men banan är brutalt jobbig.

Foton: cykelkanalen.se

Långa Lugnet i Falun levererade trötta ben, solsken, damm, backar och grymt motstånd.

Tog det som vanligt ganska lugnt från start och uppför startbacken-Mördarbacken så kändes det bra. Hamnade sedan i en bra klunga men in på första stigpartiet splittrades klungan och jag hamnade med några urstarka tjejer från elit, d30 och d40. Allt kändes bra tills vi kom till en backe efter ca 20-25 km någonstans. Tappade i backen men kunde komma ifatt dom i skogen igen. Varvning på Lugnet och ut på loop 2 hade jag fortfarande häng på klungan. Brötiga stigar och backar började kännas i benen samtidigt som pulsen började sjunka. Var riktigt trött när klubbkompisen Anna-Carin försökte få fart på mig igen. Släppte lite och åkte ca 100 meter efter klungan men orkade ändå hålla nere avståndet så det inte ökade mera. Tänkte faktiskt bryta vid varvning men ändrade mig när jag ändå skulle få vänta in AC och Angelica i målfållan innan jag kunde åka hem…….massa tankar när man blir trött. Piggnade till en bit på loop 3 men fick fortfarande inte upp pulsen och benen var tunga men det var ändå ok då jag fortfarande såg tjejerna framför mig. Körde om några tjejer från olika klasser sista 5 km och med tunga ben och uttorkad körde jag i mål som 5:a i d40. Detta var andra gången jag körde Långa Lugnet och jag körde ändå 30 min snabbare än sist…….så lite bättre har jag blivit. Men banan är brutalt jobbig.

Foton: cykelkanalen.se

Intervaller o Ullared

19 Maj

Denna vecka har det blivit intervaller på klubbens tekniska varvbana på kmti-berget. Rolig och jobbig bana på stig, hällar och lerhål.

I Onsdags körde vi igenom loop 1 av Karlstad XC. Ny bana för i år och den utgår nu från Skutberget. Banan är lättkörd och snabb. Det kommer gå fort på Karlstad XC! Mer info om loppet när jag kört alla 3 loopar.

Torsdag och Fredag har jag spenderat i Varberg och Ullared. Shoppat loss och hade det funnits ett QOM på Ullared i antal kassar på snabbast tid hade jag tagit det😂😜.

Idag är jag trött!!!!

Ska jobba natt Lördag och Söndag så det får bli en kort löprunda sen. Ska hinna med födelsedagskalas innan jobbet oxå och fixa stallet. Fullt upp så hinner faktiskt inte cykla under helgen.

Mot intervallerna.
Klarälven är riktigt hög nu.
Intervaller med OK Tyr!

Varberg i strålande solsken.

 

Denna vecka har det blivit intervaller på klubbens tekniska varvbana på kmti-berget. Rolig och jobbig bana på stig, hällar och lerhål.

I Onsdags körde vi igenom loop 1 av Karlstad XC. Ny bana för i år och den utgår nu från Skutberget. Banan är lättkörd och snabb. Det kommer gå fort på Karlstad XC! Mer info om loppet när jag kört alla 3 loopar.

Torsdag och Fredag har jag spenderat i Varberg och Ullared. Shoppat loss och hade det funnits ett QOM på Ullared i antal kassar på snabbast tid hade jag tagit det😂😜.

Idag är jag trött!!!!

Ska jobba natt Lördag och Söndag så det får bli en kort löprunda sen. Ska hinna med födelsedagskalas innan jobbet oxå och fixa stallet. Fullt upp så hinner faktiskt inte cykla under helgen.

Mot intervallerna.
Klarälven är riktigt hög nu.
Intervaller med OK Tyr!

Varberg i strålande solsken.

 

Testdag Specialized/Solstacykel.

15 Maj

Igår kväll var det testdag av Specialized sortiment på Norra Fältet i Karlstad. MTB och racer cyklar. El-mtb, epic, stumpjumper, enduro, DH cykel, och olika racer modeller…..kan ju inte namnen där😬. Jag testade iaf el-mtb och en s-works racer…….håller mig nog till epic ett tag till…. Trevlig tillställning där Solstacykel bjöd på grillkorv i solskenet och folk testade cyklar och snackade cykel i värmen.

Idag kör vi intervaller på teknisk varvbana med klubben och imorgon är det Onsdagscykling på nya Karlstad XC banan. Karlstad XC kommer i år bli flow stigar de luxe. Snabb och lättåkt bana och nästan bara stigar. Kommer gå snabbt.

Igår kväll var det testdag av Specialized sortiment på Norra Fältet i Karlstad. MTB och racer cyklar. El-mtb, epic, stumpjumper, enduro, DH cykel, och olika racer modeller…..kan ju inte namnen där😬. Jag testade iaf el-mtb och en s-works racer…….håller mig nog till epic ett tag till…. Trevlig tillställning där Solstacykel bjöd på grillkorv i solskenet och folk testade cyklar och snackade cykel i värmen.

Idag kör vi intervaller på teknisk varvbana med klubben och imorgon är det Onsdagscykling på nya Karlstad XC banan. Karlstad XC kommer i år bli flow stigar de luxe. Snabb och lättåkt bana och nästan bara stigar. Kommer gå snabbt.

Billingeracet.

13 Maj

Billingeracet bjöd på underbara stigar, lera och backar. Riktigt roligt lopp och jag slutade 2:a i D40 ca 2,40 efter segraren Jessica Bengtsson. Började med att ta startbacken i klokt tempo, brukar aldrig titta på pulsen under lopp men nu bestämde jag mig för att inte gå över 160 i puls till att börja med. Efter startbacken och när stigarna började så blev det lite trångt i början då många hade problem i leran men det släppte efter några kilometer. I Öglundabacken då jag faktiskt hade loppets enda dipp så körde Jessica om mig och jag hade just då inte mycket att svara med. Men benen vaknade till igen och jag fick leka på alla roliga stigar i leran, var grymt kul. Loppet flöt på bra och jag hamnade bara ensam på nån grusväg och då gick det väll inte så fort……..åkte mest och funderade på om nån skulle komma snart…….och det gjorde det ju. Hängde på den gruppen in mot mål. Strupen var dock seg, hade nästan inte styrfart när man skulle passera några som gick uppför. Banan verkade för övrigt ta ut sin rätt. Såg många punkteringar, mekaniska fel och vurpor i leran. Men jag hade flyt hela loppet och det viktigaste jag hade riktigt roligt i leran.

Billingeracet bjöd på riktigt god Lasange efter loppet. Tummen upp för det!

Idag ska vi cykla igenom nya bansträckningen på Karlstad XC……..i lugnt tempo…..blir bra att trampa ur benen några timmar i solen. Sen ska Bettie få träna oxå men det blir senare i eftermiddag.

Trevlig Söndag alla!

Foto: Oscar Ekstam @oscarekstam

Billingeracet bjöd på underbara stigar, lera och backar. Riktigt roligt lopp och jag slutade 2:a i D40 ca 2,40 efter segraren Jessica Bengtsson. Började med att ta startbacken i klokt tempo, brukar aldrig titta på pulsen under lopp men nu bestämde jag mig för att inte gå över 160 i puls till att börja med. Efter startbacken och när stigarna började så blev det lite trångt i början då många hade problem i leran men det släppte efter några kilometer. I Öglundabacken då jag faktiskt hade loppets enda dipp så körde Jessica om mig och jag hade just då inte mycket att svara med. Men benen vaknade till igen och jag fick leka på alla roliga stigar i leran, var grymt kul. Loppet flöt på bra och jag hamnade bara ensam på nån grusväg och då gick det väll inte så fort……..åkte mest och funderade på om nån skulle komma snart…….och det gjorde det ju. Hängde på den gruppen in mot mål. Strupen var dock seg, hade nästan inte styrfart när man skulle passera några som gick uppför. Banan verkade för övrigt ta ut sin rätt. Såg många punkteringar, mekaniska fel och vurpor i leran. Men jag hade flyt hela loppet och det viktigaste jag hade riktigt roligt i leran.

Billingeracet bjöd på riktigt god Lasange efter loppet. Tummen upp för det!

Idag ska vi cykla igenom nya bansträckningen på Karlstad XC……..i lugnt tempo…..blir bra att trampa ur benen några timmar i solen. Sen ska Bettie få träna oxå men det blir senare i eftermiddag.

Trevlig Söndag alla!

Foto: Oscar Ekstam @oscarekstam

Backintervaller och tunga ben.

8 Maj

Körde backintervaller i Bryngan härom dagen och det kändes ok men inte mer. 6 gånger uppför backen och hade kunnat köra några till så det var väll bra…….men då jag haft svårt att återhämta låren fick det räcka. Hur återhämtar man sig i benen???? Tycker jag är mest trött i låren hela tiden. Känns som det ligger kvar ett ton mjölksyra varje gång jag försöker ta i. Funderar på en foam roller att stretcha/knåda med efter träning, det kanske kan hjälpa?

IMG_0205 IMG_0207

Igår rullade jag runt i i2 skogen. Stigar och grusväg. Skogen börjar torka upp på sina ställen men det är fortfarande väldigt blött på vissa stigar. Idag är det intervaller med klubben på inte helt torra stigar…….kommer bli lite skitigt. Ska köra några intervaller och känna efter hur det känns. Vill ju ha pigga ben till Billingeracet på Lördag. Kan vara så att mina nätter på Ambulansen sitter i benen……jag återhämtar mig inte pga av oregelbunden sömn.

Nog med gnäll om trötta ben. Solen har hittat hit och så också värmen. Bettie njuter i solen…….

IMG_0211

Körde backintervaller i Bryngan härom dagen och det kändes ok men inte mer. 6 gånger uppför backen och hade kunnat köra några till så det var väll bra…….men då jag haft svårt att återhämta låren fick det räcka. Hur återhämtar man sig i benen???? Tycker jag är mest trött i låren hela tiden. Känns som det ligger kvar ett ton mjölksyra varje gång jag försöker ta i. Funderar på en foam roller att stretcha/knåda med efter träning, det kanske kan hjälpa?

IMG_0205 IMG_0207

Igår rullade jag runt i i2 skogen. Stigar och grusväg. Skogen börjar torka upp på sina ställen men det är fortfarande väldigt blött på vissa stigar. Idag är det intervaller med klubben på inte helt torra stigar…….kommer bli lite skitigt. Ska köra några intervaller och känna efter hur det känns. Vill ju ha pigga ben till Billingeracet på Lördag. Kan vara så att mina nätter på Ambulansen sitter i benen……jag återhämtar mig inte pga av oregelbunden sömn.

Nog med gnäll om trötta ben. Solen har hittat hit och så också värmen. Bettie njuter i solen…….

IMG_0211

Dalslands XC

28 Apr

Idag körde jag Dalslands XC 57 km. Underlaget var varierande från massa makadam, sladdad grusväg, bra grusväg, asfalt, och lervälling på stigarna att slira runt i. Det var ändå ett roligt lopp trots att min andning inte var med mig idag. Har inte haft problem med luften dom senaste loppen i fjol men idag kände jag av det. Andningen blir ansträngd och pulsen vill inte sjunka som normalt……..mjölksyra fest! Drog på direkt från start och blev omkörd av segraren Hanna Millved redan i första backen. Brydde mig inte om det då hon normalt sett är en klass bättre än mig. Trampade på och blev omkörd av 2 andra tjejer, körde om dom i skogsbacken, blev omkörd, körde om osv. Fick en jäkla svacka efter 25 km och orkade inte hålla rygg. Fick ändå tillbaka lite energi sista 20 km och gled in på en 4:e plats endast ca 30 sek efter 2:an och 3:an……. Men i det stora hela är jag ändå nöjd med vad jag presterade. Kroppen behövde verkligen det här loppet för att komma igång.

Övriga Tyrare körde bra. Seger i Lag damer 57 km och 35 km. 2:a i herrar 35 km.

tyr2

Viktoria och Åsa segrare Lag Damer 35 km.

tyr1

Nöjda Tyrare!

Idag körde jag Dalslands XC 57 km. Underlaget var varierande från massa makadam, sladdad grusväg, bra grusväg, asfalt, och lervälling på stigarna att slira runt i. Det var ändå ett roligt lopp trots att min andning inte var med mig idag. Har inte haft problem med luften dom senaste loppen i fjol men idag kände jag av det. Andningen blir ansträngd och pulsen vill inte sjunka som normalt……..mjölksyra fest! Drog på direkt från start och blev omkörd av segraren Hanna Millved redan i första backen. Brydde mig inte om det då hon normalt sett är en klass bättre än mig. Trampade på och blev omkörd av 2 andra tjejer, körde om dom i skogsbacken, blev omkörd, körde om osv. Fick en jäkla svacka efter 25 km och orkade inte hålla rygg. Fick ändå tillbaka lite energi sista 20 km och gled in på en 4:e plats endast ca 30 sek efter 2:an och 3:an……. Men i det stora hela är jag ändå nöjd med vad jag presterade. Kroppen behövde verkligen det här loppet för att komma igång.

Övriga Tyrare körde bra. Seger i Lag damer 57 km och 35 km. 2:a i herrar 35 km.

tyr2

Viktoria och Åsa segrare Lag Damer 35 km.

tyr1

Nöjda Tyrare!

Isaberg och Emil clinic.

23 Apr

Fredag till Söndag spenderades på Isaberg. Läger med klubben och massa teknikträning. Inga distanser att tala om men massa nyttigt att träna på. Kurvor, spårval, dropp, stockar, mm, och sen massa mysigt stighäng. Emil Lindgren var där på Söndagen och drillade oss i teknik. Mycket trevlig och lättsam person att ha som tekniktränare. Han fick hjälpa såväl barnen som gamla gubbar och tanter…….är nog lättare att ha med barn och ungdomar att göra än oss äldre som är stela och kantiga samt inte alls lika tuffa som dom yngre när det kommer till dropp och köra på bakhjulet…….hopplösa fall i det sistnämnda…….. Vår ordinarie teknikguru Keith Söderberg var oxå på plats och gav oss som vanligt värdefulla tips. Han känner oss väl och det blir lite mer personliga tips av honom. Riktigt roligt att ändå få träffa Emil och höra på vad han hade att säga.

DCIM100GOPROGOPR0974.JPG
Kurvtagning med Keith.

DCIM100GOPROGOPR0975.JPG

DCIM100GOPROGOPR0977.JPG
Stighäng med Lisa och Sören.
DCIM100GOPROGOPR0978.JPG
Noah och Åsa väntar…….
DCIM100GOPROGOPR0979.JPG
Robert svalkar sig i sommarvärmen. 
DCIM100GOPROGOPR0980.JPG
Linda ser nöjd ut. 

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0181

After Bike.

IMG_0182

Jag tränar spårval.

IMG_0184

Emil Lindgren

IMG_0186

Denna vecka bjuder på Intervaller med klubben och Onsdagscyklingen samt Dalslands XC på Lördag. Ska bara byta däck innan dess……punka drottningen har kört sönder 2 däck på mindre än 1 vecka……..nu sitter gamla slitna Rocket Ron på cykeln som jag lyckades hitta i förrådet……

Vi hörs!

Fredag till Söndag spenderades på Isaberg. Läger med klubben och massa teknikträning. Inga distanser att tala om men massa nyttigt att träna på. Kurvor, spårval, dropp, stockar, mm, och sen massa mysigt stighäng. Emil Lindgren var där på Söndagen och drillade oss i teknik. Mycket trevlig och lättsam person att ha som tekniktränare. Han fick hjälpa såväl barnen som gamla gubbar och tanter…….är nog lättare att ha med barn och ungdomar att göra än oss äldre som är stela och kantiga samt inte alls lika tuffa som dom yngre när det kommer till dropp och köra på bakhjulet…….hopplösa fall i det sistnämnda…….. Vår ordinarie teknikguru Keith Söderberg var oxå på plats och gav oss som vanligt värdefulla tips. Han känner oss väl och det blir lite mer personliga tips av honom. Riktigt roligt att ändå få träffa Emil och höra på vad han hade att säga.

DCIM100GOPROGOPR0974.JPG
Kurvtagning med Keith.

DCIM100GOPROGOPR0975.JPG

DCIM100GOPROGOPR0977.JPG
Stighäng med Lisa och Sören.
DCIM100GOPROGOPR0978.JPG
Noah och Åsa väntar…….
DCIM100GOPROGOPR0979.JPG
Robert svalkar sig i sommarvärmen. 
DCIM100GOPROGOPR0980.JPG
Linda ser nöjd ut. 

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0181

After Bike.

IMG_0182

Jag tränar spårval.

IMG_0184

Emil Lindgren

IMG_0186

Denna vecka bjuder på Intervaller med klubben och Onsdagscyklingen samt Dalslands XC på Lördag. Ska bara byta däck innan dess……punka drottningen har kört sönder 2 däck på mindre än 1 vecka……..nu sitter gamla slitna Rocket Ron på cykeln som jag lyckades hitta i förrådet……

Vi hörs!