En blogg om träning, tankar, med och motgång

Anki
Berggren

Intervaller o Ullared

19 Maj

Denna vecka har det blivit intervaller på klubbens tekniska varvbana på kmti-berget. Rolig och jobbig bana på stig, hällar och lerhål.

I Onsdags körde vi igenom loop 1 av Karlstad XC. Ny bana för i år och den utgår nu från Skutberget. Banan är lättkörd och snabb. Det kommer gå fort på Karlstad XC! Mer info om loppet när jag kört alla 3 loopar.

Torsdag och Fredag har jag spenderat i Varberg och Ullared. Shoppat loss och hade det funnits ett QOM på Ullared i antal kassar på snabbast tid hade jag tagit det😂😜.

Idag är jag trött!!!!

Ska jobba natt Lördag och Söndag så det får bli en kort löprunda sen. Ska hinna med födelsedagskalas innan jobbet oxå och fixa stallet. Fullt upp så hinner faktiskt inte cykla under helgen.

Mot intervallerna.
Klarälven är riktigt hög nu.
Intervaller med OK Tyr!

Varberg i strålande solsken.

 

Denna vecka har det blivit intervaller på klubbens tekniska varvbana på kmti-berget. Rolig och jobbig bana på stig, hällar och lerhål.

I Onsdags körde vi igenom loop 1 av Karlstad XC. Ny bana för i år och den utgår nu från Skutberget. Banan är lättkörd och snabb. Det kommer gå fort på Karlstad XC! Mer info om loppet när jag kört alla 3 loopar.

Torsdag och Fredag har jag spenderat i Varberg och Ullared. Shoppat loss och hade det funnits ett QOM på Ullared i antal kassar på snabbast tid hade jag tagit det😂😜.

Idag är jag trött!!!!

Ska jobba natt Lördag och Söndag så det får bli en kort löprunda sen. Ska hinna med födelsedagskalas innan jobbet oxå och fixa stallet. Fullt upp så hinner faktiskt inte cykla under helgen.

Mot intervallerna.
Klarälven är riktigt hög nu.
Intervaller med OK Tyr!

Varberg i strålande solsken.

 

Testdag Specialized/Solstacykel.

15 Maj

Igår kväll var det testdag av Specialized sortiment på Norra Fältet i Karlstad. MTB och racer cyklar. El-mtb, epic, stumpjumper, enduro, DH cykel, och olika racer modeller…..kan ju inte namnen där😬. Jag testade iaf el-mtb och en s-works racer…….håller mig nog till epic ett tag till…. Trevlig tillställning där Solstacykel bjöd på grillkorv i solskenet och folk testade cyklar och snackade cykel i värmen.

Idag kör vi intervaller på teknisk varvbana med klubben och imorgon är det Onsdagscykling på nya Karlstad XC banan. Karlstad XC kommer i år bli flow stigar de luxe. Snabb och lättåkt bana och nästan bara stigar. Kommer gå snabbt.

Igår kväll var det testdag av Specialized sortiment på Norra Fältet i Karlstad. MTB och racer cyklar. El-mtb, epic, stumpjumper, enduro, DH cykel, och olika racer modeller…..kan ju inte namnen där😬. Jag testade iaf el-mtb och en s-works racer…….håller mig nog till epic ett tag till…. Trevlig tillställning där Solstacykel bjöd på grillkorv i solskenet och folk testade cyklar och snackade cykel i värmen.

Idag kör vi intervaller på teknisk varvbana med klubben och imorgon är det Onsdagscykling på nya Karlstad XC banan. Karlstad XC kommer i år bli flow stigar de luxe. Snabb och lättåkt bana och nästan bara stigar. Kommer gå snabbt.

Billingeracet.

13 Maj

Billingeracet bjöd på underbara stigar, lera och backar. Riktigt roligt lopp och jag slutade 2:a i D40 ca 2,40 efter segraren Jessica Bengtsson. Började med att ta startbacken i klokt tempo, brukar aldrig titta på pulsen under lopp men nu bestämde jag mig för att inte gå över 160 i puls till att börja med. Efter startbacken och när stigarna började så blev det lite trångt i början då många hade problem i leran men det släppte efter några kilometer. I Öglundabacken då jag faktiskt hade loppets enda dipp så körde Jessica om mig och jag hade just då inte mycket att svara med. Men benen vaknade till igen och jag fick leka på alla roliga stigar i leran, var grymt kul. Loppet flöt på bra och jag hamnade bara ensam på nån grusväg och då gick det väll inte så fort……..åkte mest och funderade på om nån skulle komma snart…….och det gjorde det ju. Hängde på den gruppen in mot mål. Strupen var dock seg, hade nästan inte styrfart när man skulle passera några som gick uppför. Banan verkade för övrigt ta ut sin rätt. Såg många punkteringar, mekaniska fel och vurpor i leran. Men jag hade flyt hela loppet och det viktigaste jag hade riktigt roligt i leran.

Billingeracet bjöd på riktigt god Lasange efter loppet. Tummen upp för det!

Idag ska vi cykla igenom nya bansträckningen på Karlstad XC……..i lugnt tempo…..blir bra att trampa ur benen några timmar i solen. Sen ska Bettie få träna oxå men det blir senare i eftermiddag.

Trevlig Söndag alla!

Foto: Oscar Ekstam @oscarekstam

Billingeracet bjöd på underbara stigar, lera och backar. Riktigt roligt lopp och jag slutade 2:a i D40 ca 2,40 efter segraren Jessica Bengtsson. Började med att ta startbacken i klokt tempo, brukar aldrig titta på pulsen under lopp men nu bestämde jag mig för att inte gå över 160 i puls till att börja med. Efter startbacken och när stigarna började så blev det lite trångt i början då många hade problem i leran men det släppte efter några kilometer. I Öglundabacken då jag faktiskt hade loppets enda dipp så körde Jessica om mig och jag hade just då inte mycket att svara med. Men benen vaknade till igen och jag fick leka på alla roliga stigar i leran, var grymt kul. Loppet flöt på bra och jag hamnade bara ensam på nån grusväg och då gick det väll inte så fort……..åkte mest och funderade på om nån skulle komma snart…….och det gjorde det ju. Hängde på den gruppen in mot mål. Strupen var dock seg, hade nästan inte styrfart när man skulle passera några som gick uppför. Banan verkade för övrigt ta ut sin rätt. Såg många punkteringar, mekaniska fel och vurpor i leran. Men jag hade flyt hela loppet och det viktigaste jag hade riktigt roligt i leran.

Billingeracet bjöd på riktigt god Lasange efter loppet. Tummen upp för det!

Idag ska vi cykla igenom nya bansträckningen på Karlstad XC……..i lugnt tempo…..blir bra att trampa ur benen några timmar i solen. Sen ska Bettie få träna oxå men det blir senare i eftermiddag.

Trevlig Söndag alla!

Foto: Oscar Ekstam @oscarekstam

Backintervaller och tunga ben.

8 Maj

Körde backintervaller i Bryngan härom dagen och det kändes ok men inte mer. 6 gånger uppför backen och hade kunnat köra några till så det var väll bra…….men då jag haft svårt att återhämta låren fick det räcka. Hur återhämtar man sig i benen???? Tycker jag är mest trött i låren hela tiden. Känns som det ligger kvar ett ton mjölksyra varje gång jag försöker ta i. Funderar på en foam roller att stretcha/knåda med efter träning, det kanske kan hjälpa?

IMG_0205 IMG_0207

Igår rullade jag runt i i2 skogen. Stigar och grusväg. Skogen börjar torka upp på sina ställen men det är fortfarande väldigt blött på vissa stigar. Idag är det intervaller med klubben på inte helt torra stigar…….kommer bli lite skitigt. Ska köra några intervaller och känna efter hur det känns. Vill ju ha pigga ben till Billingeracet på Lördag. Kan vara så att mina nätter på Ambulansen sitter i benen……jag återhämtar mig inte pga av oregelbunden sömn.

Nog med gnäll om trötta ben. Solen har hittat hit och så också värmen. Bettie njuter i solen…….

IMG_0211

Körde backintervaller i Bryngan härom dagen och det kändes ok men inte mer. 6 gånger uppför backen och hade kunnat köra några till så det var väll bra…….men då jag haft svårt att återhämta låren fick det räcka. Hur återhämtar man sig i benen???? Tycker jag är mest trött i låren hela tiden. Känns som det ligger kvar ett ton mjölksyra varje gång jag försöker ta i. Funderar på en foam roller att stretcha/knåda med efter träning, det kanske kan hjälpa?

IMG_0205 IMG_0207

Igår rullade jag runt i i2 skogen. Stigar och grusväg. Skogen börjar torka upp på sina ställen men det är fortfarande väldigt blött på vissa stigar. Idag är det intervaller med klubben på inte helt torra stigar…….kommer bli lite skitigt. Ska köra några intervaller och känna efter hur det känns. Vill ju ha pigga ben till Billingeracet på Lördag. Kan vara så att mina nätter på Ambulansen sitter i benen……jag återhämtar mig inte pga av oregelbunden sömn.

Nog med gnäll om trötta ben. Solen har hittat hit och så också värmen. Bettie njuter i solen…….

IMG_0211

Dalslands XC

28 Apr

Idag körde jag Dalslands XC 57 km. Underlaget var varierande från massa makadam, sladdad grusväg, bra grusväg, asfalt, och lervälling på stigarna att slira runt i. Det var ändå ett roligt lopp trots att min andning inte var med mig idag. Har inte haft problem med luften dom senaste loppen i fjol men idag kände jag av det. Andningen blir ansträngd och pulsen vill inte sjunka som normalt……..mjölksyra fest! Drog på direkt från start och blev omkörd av segraren Hanna Millved redan i första backen. Brydde mig inte om det då hon normalt sett är en klass bättre än mig. Trampade på och blev omkörd av 2 andra tjejer, körde om dom i skogsbacken, blev omkörd, körde om osv. Fick en jäkla svacka efter 25 km och orkade inte hålla rygg. Fick ändå tillbaka lite energi sista 20 km och gled in på en 4:e plats endast ca 30 sek efter 2:an och 3:an……. Men i det stora hela är jag ändå nöjd med vad jag presterade. Kroppen behövde verkligen det här loppet för att komma igång.

Övriga Tyrare körde bra. Seger i Lag damer 57 km och 35 km. 2:a i herrar 35 km.

tyr2

Viktoria och Åsa segrare Lag Damer 35 km.

tyr1

Nöjda Tyrare!

Idag körde jag Dalslands XC 57 km. Underlaget var varierande från massa makadam, sladdad grusväg, bra grusväg, asfalt, och lervälling på stigarna att slira runt i. Det var ändå ett roligt lopp trots att min andning inte var med mig idag. Har inte haft problem med luften dom senaste loppen i fjol men idag kände jag av det. Andningen blir ansträngd och pulsen vill inte sjunka som normalt……..mjölksyra fest! Drog på direkt från start och blev omkörd av segraren Hanna Millved redan i första backen. Brydde mig inte om det då hon normalt sett är en klass bättre än mig. Trampade på och blev omkörd av 2 andra tjejer, körde om dom i skogsbacken, blev omkörd, körde om osv. Fick en jäkla svacka efter 25 km och orkade inte hålla rygg. Fick ändå tillbaka lite energi sista 20 km och gled in på en 4:e plats endast ca 30 sek efter 2:an och 3:an……. Men i det stora hela är jag ändå nöjd med vad jag presterade. Kroppen behövde verkligen det här loppet för att komma igång.

Övriga Tyrare körde bra. Seger i Lag damer 57 km och 35 km. 2:a i herrar 35 km.

tyr2

Viktoria och Åsa segrare Lag Damer 35 km.

tyr1

Nöjda Tyrare!

Isaberg och Emil clinic.

23 Apr

Fredag till Söndag spenderades på Isaberg. Läger med klubben och massa teknikträning. Inga distanser att tala om men massa nyttigt att träna på. Kurvor, spårval, dropp, stockar, mm, och sen massa mysigt stighäng. Emil Lindgren var där på Söndagen och drillade oss i teknik. Mycket trevlig och lättsam person att ha som tekniktränare. Han fick hjälpa såväl barnen som gamla gubbar och tanter…….är nog lättare att ha med barn och ungdomar att göra än oss äldre som är stela och kantiga samt inte alls lika tuffa som dom yngre när det kommer till dropp och köra på bakhjulet…….hopplösa fall i det sistnämnda…….. Vår ordinarie teknikguru Keith Söderberg var oxå på plats och gav oss som vanligt värdefulla tips. Han känner oss väl och det blir lite mer personliga tips av honom. Riktigt roligt att ändå få träffa Emil och höra på vad han hade att säga.

DCIM100GOPROGOPR0974.JPG
Kurvtagning med Keith.

DCIM100GOPROGOPR0975.JPG

DCIM100GOPROGOPR0977.JPG
Stighäng med Lisa och Sören.
DCIM100GOPROGOPR0978.JPG
Noah och Åsa väntar…….
DCIM100GOPROGOPR0979.JPG
Robert svalkar sig i sommarvärmen. 
DCIM100GOPROGOPR0980.JPG
Linda ser nöjd ut. 

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0181

After Bike.

IMG_0182

Jag tränar spårval.

IMG_0184

Emil Lindgren

IMG_0186

Denna vecka bjuder på Intervaller med klubben och Onsdagscyklingen samt Dalslands XC på Lördag. Ska bara byta däck innan dess……punka drottningen har kört sönder 2 däck på mindre än 1 vecka……..nu sitter gamla slitna Rocket Ron på cykeln som jag lyckades hitta i förrådet……

Vi hörs!

Fredag till Söndag spenderades på Isaberg. Läger med klubben och massa teknikträning. Inga distanser att tala om men massa nyttigt att träna på. Kurvor, spårval, dropp, stockar, mm, och sen massa mysigt stighäng. Emil Lindgren var där på Söndagen och drillade oss i teknik. Mycket trevlig och lättsam person att ha som tekniktränare. Han fick hjälpa såväl barnen som gamla gubbar och tanter…….är nog lättare att ha med barn och ungdomar att göra än oss äldre som är stela och kantiga samt inte alls lika tuffa som dom yngre när det kommer till dropp och köra på bakhjulet…….hopplösa fall i det sistnämnda…….. Vår ordinarie teknikguru Keith Söderberg var oxå på plats och gav oss som vanligt värdefulla tips. Han känner oss väl och det blir lite mer personliga tips av honom. Riktigt roligt att ändå få träffa Emil och höra på vad han hade att säga.

DCIM100GOPROGOPR0974.JPG
Kurvtagning med Keith.

DCIM100GOPROGOPR0975.JPG

DCIM100GOPROGOPR0977.JPG
Stighäng med Lisa och Sören.
DCIM100GOPROGOPR0978.JPG
Noah och Åsa väntar…….
DCIM100GOPROGOPR0979.JPG
Robert svalkar sig i sommarvärmen. 
DCIM100GOPROGOPR0980.JPG
Linda ser nöjd ut. 

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0181

After Bike.

IMG_0182

Jag tränar spårval.

IMG_0184

Emil Lindgren

IMG_0186

Denna vecka bjuder på Intervaller med klubben och Onsdagscyklingen samt Dalslands XC på Lördag. Ska bara byta däck innan dess……punka drottningen har kört sönder 2 däck på mindre än 1 vecka……..nu sitter gamla slitna Rocket Ron på cykeln som jag lyckades hitta i förrådet……

Vi hörs!

Sommarvärme och 50 cyklister.

19 Apr

Igår var det Onsdagscykling med OK Tyr igen. Strålande sol och 18 grader varmt. Det lockade ut ett 50-tal cyklister i skogen. 1 långloppsgrupp, 1 stiggrupp och 1 endurogrupp förgyllde Karlstads skogsområden. Till helgen är det läger i Isaberg och det kommer krylla av OK Tyr kläder på MTB arenan. Barn, ungdom och vuxna har gemensamt läger med Emil Lindgren som tekniktränare.

Risk för att det kommer bli trångt på Isaberg i helgen. MTB läger (säkert fler klubbar som är där.), trailrun, och MTB-lopp…….

Har kört min nya cykel nu och vilken pärla. Den är snabb som tusan……nu ska bara hon som sitter på hänga med oxå. Försöker få på nya handtag…….ESI grip…….det var inte så lätt. Nytt försök idag med Alsolsprit. Fönsterputs på sprayburk funkade inte. Tog i så svetten sprutade här igår kväll.

DCIM100GOPROGOPR0973.JPG
Cykelvård efter Onsdagscyklingen. Daniel fick inte vara med idag så han får nöja sig med att tvätta Ambulansen istället för cykeln. Men damerna först……..

 

 

Igår var det Onsdagscykling med OK Tyr igen. Strålande sol och 18 grader varmt. Det lockade ut ett 50-tal cyklister i skogen. 1 långloppsgrupp, 1 stiggrupp och 1 endurogrupp förgyllde Karlstads skogsområden. Till helgen är det läger i Isaberg och det kommer krylla av OK Tyr kläder på MTB arenan. Barn, ungdom och vuxna har gemensamt läger med Emil Lindgren som tekniktränare.

Risk för att det kommer bli trångt på Isaberg i helgen. MTB läger (säkert fler klubbar som är där.), trailrun, och MTB-lopp…….

Har kört min nya cykel nu och vilken pärla. Den är snabb som tusan……nu ska bara hon som sitter på hänga med oxå. Försöker få på nya handtag…….ESI grip…….det var inte så lätt. Nytt försök idag med Alsolsprit. Fönsterputs på sprayburk funkade inte. Tog i så svetten sprutade här igår kväll.

DCIM100GOPROGOPR0973.JPG
Cykelvård efter Onsdagscyklingen. Daniel fick inte vara med idag så han får nöja sig med att tvätta Ambulansen istället för cykeln. Men damerna först……..

 

 

Ny cykel……

15 Apr

Min nya cykel har kommit. Den är grym!!!!

Nu kan jag inte skylla på cykeln om det går åt pipsvängen…….

Tackar Solstacykel för att dom ger mig chansen att få köra en sån här cykel. Utan Solstacykel hade jag aldrig kunnat göra det. Tackar ödmjukast för all hjälp jag får av er. Sen går ju inte cykeln utav sig själv så jag lär få slita lika mycket som tidigare mot alla superduktiga damer. Jag har som mål att göra mitt bästa och se hur långt det räcker. Vet jag att jag gjort vad jag kan så är jag alltid nöjd trots placering. Så jag jagar mer mig själv ibland än motståndarna………

Nu är jag anmäld till Dalslands XC och det är mer ett träningslopp för att testa cykeln och kolla min egen form för kommande lopp. Behöver nog några långlopp för att komma i form känns det som………dieselkroppen är lite trögstartad men när den väl kommer igång så funkar den riktigt bra.

image

epic epic1 epic2 epic4

 

 

Min nya cykel har kommit. Den är grym!!!!

Nu kan jag inte skylla på cykeln om det går åt pipsvängen…….

Tackar Solstacykel för att dom ger mig chansen att få köra en sån här cykel. Utan Solstacykel hade jag aldrig kunnat göra det. Tackar ödmjukast för all hjälp jag får av er. Sen går ju inte cykeln utav sig själv så jag lär få slita lika mycket som tidigare mot alla superduktiga damer. Jag har som mål att göra mitt bästa och se hur långt det räcker. Vet jag att jag gjort vad jag kan så är jag alltid nöjd trots placering. Så jag jagar mer mig själv ibland än motståndarna………

Nu är jag anmäld till Dalslands XC och det är mer ett träningslopp för att testa cykeln och kolla min egen form för kommande lopp. Behöver nog några långlopp för att komma i form känns det som………dieselkroppen är lite trögstartad men när den väl kommer igång så funkar den riktigt bra.

image

epic epic1 epic2 epic4

 

 

Massa tokiga klädregler…..

12 Apr

Har läst på lite olika cykelforum på nätet, speciellt alla olika cykelgrupper som finns på Facebook. Skrämmer dom iväg cyklisterna eller ger dom bara nykomlingarna griller i huvudet och en tunn plånbok? Ni som läst på tex cyklande tjejer förstår vad jag menar. Har du en cykel så åk ut och cykla. Vanliga träningskläder duger fint, vill du spara häcken lite så är cykelbyxor ett bra val……..men finns dom som kör med vanliga byxor oxå. Cykelskor gör cyklingen lättare och i mitt tycke säkrare…….men det går att köra utan. Hjälm är däremot ett måste!!!! Färg på cykeln är inte allt…….men det är kul med snygg cykel. Även billigare kläder går utmärkt att träna i………dom blir lika skitiga och svettiga som dyra…… Glöm inte det viktigaste, ha kul!

Vad jag egentligen menar är att cyklar du för att vara snygg eller för att träna?

Nog om det. Igår körde jag första skogspasset för den här säsongen. Vatten, is, snö,lera och bitvis riktigt fint. Blev en rolig kväll i skogen med många tjohoo. Alla kom tillbaka hela men skitiga. Nu är Onsdagscyklingen med Tyr igång!

Idag blev det Sir Wiggo intervaller på Zwift. Kommer nog ha kvar racern på trainern…….bra att ha när det är riktigt uselt väder eller vid tidsbrist för ett snabbt intervallpass även under sommaren.

Fick en prickig tröja på Zwift härom dagen………en stund iaf…….

DCIM100GOPROGOPR0959.JPG

 

DCIM100GOPROGOPR0960.JPG

 

Har läst på lite olika cykelforum på nätet, speciellt alla olika cykelgrupper som finns på Facebook. Skrämmer dom iväg cyklisterna eller ger dom bara nykomlingarna griller i huvudet och en tunn plånbok? Ni som läst på tex cyklande tjejer förstår vad jag menar. Har du en cykel så åk ut och cykla. Vanliga träningskläder duger fint, vill du spara häcken lite så är cykelbyxor ett bra val……..men finns dom som kör med vanliga byxor oxå. Cykelskor gör cyklingen lättare och i mitt tycke säkrare…….men det går att köra utan. Hjälm är däremot ett måste!!!! Färg på cykeln är inte allt…….men det är kul med snygg cykel. Även billigare kläder går utmärkt att träna i………dom blir lika skitiga och svettiga som dyra…… Glöm inte det viktigaste, ha kul!

Vad jag egentligen menar är att cyklar du för att vara snygg eller för att träna?

Nog om det. Igår körde jag första skogspasset för den här säsongen. Vatten, is, snö,lera och bitvis riktigt fint. Blev en rolig kväll i skogen med många tjohoo. Alla kom tillbaka hela men skitiga. Nu är Onsdagscyklingen med Tyr igång!

Idag blev det Sir Wiggo intervaller på Zwift. Kommer nog ha kvar racern på trainern…….bra att ha när det är riktigt uselt väder eller vid tidsbrist för ett snabbt intervallpass även under sommaren.

Fick en prickig tröja på Zwift härom dagen………en stund iaf…….

DCIM100GOPROGOPR0959.JPG

 

DCIM100GOPROGOPR0960.JPG

 

Ju fler ju bättre.

8 Apr

Regnet börjar göra sitt och snön börjar försvinna. Finns fortfarande en hel del snö och is kvar ute på stigarna så vi är inte där än. Tänkte åka ut i eftermiddag och kolla läget i skogen. På Onsdag kör jag igång Långlopp/cykelvasagruppen med OK Tyr och det är ju tråkigt att behöva nöta asfalt i April. Men jag tror att det får bli så första träningen ändå, om jag inte hittar lite isfria stigar.

Igår körde vi asfalt….90 km fick jag ihop. Vi var 12 st från klubben som drog iväg tillsammans. Inga problem att köra ca 3.5 timme när man har trevligt sällskap. Att köra denna rundan ensam hade varit väldigt tråkigt. Asfalt, störiga bilister, motvind, och inte händer det mycket på cykeln heller när det är slätt underlag. Men det var en bra runda, precis vad min kropp behövde.

Hade tänkt att åka till Bengtsfors idag och vara med på genomcyklingen av Dalslands XC men då läget i skogen är som den är tycker jag det är lite långt att åka dit. Tror dom har lite bättre skogsstatus än vi i Karlstad har men är inte säker. Så jag får nöja mig med att köra banan på tävlingen. Säsongspremiär!!!

 

DCIM100GOPROGOPR0944.JPG
DCIM100GOPROGOPR0944.JPG
DCIM100GOPROGOPR0945.JPG
DCIM100GOPROGOPR0945.JPG

Regnet börjar göra sitt och snön börjar försvinna. Finns fortfarande en hel del snö och is kvar ute på stigarna så vi är inte där än. Tänkte åka ut i eftermiddag och kolla läget i skogen. På Onsdag kör jag igång Långlopp/cykelvasagruppen med OK Tyr och det är ju tråkigt att behöva nöta asfalt i April. Men jag tror att det får bli så första träningen ändå, om jag inte hittar lite isfria stigar.

Igår körde vi asfalt….90 km fick jag ihop. Vi var 12 st från klubben som drog iväg tillsammans. Inga problem att köra ca 3.5 timme när man har trevligt sällskap. Att köra denna rundan ensam hade varit väldigt tråkigt. Asfalt, störiga bilister, motvind, och inte händer det mycket på cykeln heller när det är slätt underlag. Men det var en bra runda, precis vad min kropp behövde.

Hade tänkt att åka till Bengtsfors idag och vara med på genomcyklingen av Dalslands XC men då läget i skogen är som den är tycker jag det är lite långt att åka dit. Tror dom har lite bättre skogsstatus än vi i Karlstad har men är inte säker. Så jag får nöja mig med att köra banan på tävlingen. Säsongspremiär!!!

 

DCIM100GOPROGOPR0944.JPG
DCIM100GOPROGOPR0944.JPG
DCIM100GOPROGOPR0945.JPG
DCIM100GOPROGOPR0945.JPG