Inget Lida Loop.

7 Jun

Har varit lite krasslig ända sen Långa Lugnet. Trött, snuvig, halsont och tung i huvudet. Har tränat väldigt lugnt och lite senaste 14 dagarna och känner mig fortfarande trött. Jag kommer alltså inte starta på söndag.

Har läst massa på FB om damernas start på Lida Loop. Låter väldigt märkligt att damerna ska släppas 5 min efter ungdom. Vad händer när damerna och motionsherrarna dom snabbaste kommer ikapp ungdomsklassen……..det kommer bli trångt och olycksrisken kommer öka markant med massa omkörningar. Har dom inte helt separat damstart där vi damer kommer undan så kanske dom lika gärna kan ha masstart som Billingeracet. Måste säga att jag hade ingen problem med starten där MEN man tävlar liksom inte mot dom andra damerna på samma sätt. Du hamnar i klunga med herrar och du har absolut ingen koll på vart dina konkurrenter är…….bakom, framför????? Dax för arrangörerna att tänka till.

  • 11:00 – Start Herrar Tävlingsklasser
  • 11:05 – Start tävlingsklasser ungdom. P15-16 (två Loopar) F 15-16, P/F 13-14 och P/F 10-12 (en Loop).
  • 11:10 – Start Damer Tävlingsklasser
  • 11:20-26 – Start Lida Loop Motionsklasser, Single- och Double Loop, Triple Relay och Ungdom motion 11-16 år

Andra problemet som kan tänkas uppkomma med damstarter är att dom släpper damerna 60 min före…….då blir det väldigt tidiga resor för oss som inte alltid har möjlighet till övernattning.

Dax för nya handskar…….

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.