Nattjobbsvecka och raspig hals.

1 Jun

Veckan närmar sig sitt slut. Jag har jobbat natt i veckan och AC i Ambulansen och på jourrummet har gett mig raspig hals. Skulle kört intervaller idag men får hoppa över det och hoppas på att den onda halsen försvinner. Det har inte blivit någon träning denna veckan förutom igår då jag var ute och rullade lite lugnt i 90 min. Nattjobben tar hårt på kroppen ändå och jag har helt enkelt inte haft tid för cykling. Nu hoppas jag iaf kunna rulla lite lugnt imorgon och på Söndag så halsen är bra tills på Måndag och Värmlandsserien i Filipstad.

Tänkte väll inte köra Lida Loop men då Lisa frågade så ändrade jag mig. Gillar ju verkligen Lida Loop och tycker att banan är bland dom roligaste i Långloppscupen tillsammans med Billingeracet. Men jag jobbar Lördagen före Lida så det blir till att packa bilen tidigt på Söndagen.

Idag har jag njutit av utsikten……..djuren gömde sig dock…..

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.