Dagens bild – Förecykelkaffe

1 Jun

För att vara mer exakt så är det gårdagens bild. Skall man orka med ett rejält cykelpass efter att ha dragit av en dryg timma på gymmet så gäller det att inmundiga en kopp java. Min “förecykelespresso” är obligatorisk!

Obligatoriskt förecykelkaffe

Sen blev det rätt bra och jobbigt nog. Jag TRÄNADE nämligen cykel för ovanlighets skull. För all del inte egen träning då jag hakade på en god vän och hennes upplägg. Den här dagen stod intervaller på schemat Fyra stycken fyror med en kvarts vila emellan. Hennes var avancerade  som tusan med minuter med olika fokus vilket inkluderar pulszoner och kadens. Första följde jag bara med de andra körde jag max i fyra minuter helt enkelt. Men mer om det senare!

Nu skall jag ut i solen, sommaren och värmen. Jobbeftermiddag utomhus – det låter väl något det?

/ J – skriver i intervaller

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.