Kan någon köpa den här hojen? Italiensk, titan och celeste

12 Maj

Ja, kan någon därute göra det? För PB har ännu en gång irrat runt på den digitala andrahandsmarknaden med känselspröten utfällda, fantasin triggad och kreativiteten apterad. Det gäller att vara switched on när man ser ett objekt, analysera läget och sedan lägga ett tre-dimensionellt Tetris. “Detta är utgångsläget. Om jag skaffar denna hojen så kan jag byta ut den där delen mot komponenten X som jag har i källaren och prylen Y mot den dära, så vips har jag en grym cykel”.

Typ så studsar tankarna som en flipperkula genom hjärnans cykelvåta vindlingar. N + 1? N – 1? Pah!

Och nu har det hänt igen. Denna titandröm från anno dazumal fick synapserna att triggas igång. De säger att 26 is dead, men vi som tror hävdar bestämt att #26aintdead. Och den här ljuvliga italienaren – som måhända såg dagens ljus på Bianchi:s raceshop Reparto Corse – skulle utgöra ett utmärkt nukleus för en prima singlespeed. Och alla delarna var topnotch när det begav sig: XTR allt, Mavic:s CrossMax-hjul med Ceramic-bromsbeläggning. Och den där lacken som på ett par kilometer signalerar vilken sorts hoj som är i antågande. Lite som Audi:s DRL men i cykelvärlden. Men utan den nypräktiga självgodheten. Alltså en utmärkt hoj att förvärva till sitt stall. Men kontrollera hojpan noggrant med due diligence.

PS. När PB synar fotot noggrannare får vi för oss att det kan vara amerikanska Litespeed som ligger bakom ramen. Jaså? Ja, nederröret – 6/4-titan? – ser vikt och svetsat ut i bakkant. Som sagt, kan någon köpa hojen och rapportera tillbaka DS.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.