Dagens bild

1 Maj

1a maj står det i almanackan och ute blåser det. En typisk cykeldag även om det konkret mest handlade om en cykeltur. Några heldagar är knappast aktuella än. Hade inte exakt diamanter i benen, idag heller. Men nu är det gjort i alla fall. Någon form av långintervall blev det. Vinden bidrog med extra motstånd.

Den obligatoriska inför-cyklings-espresson
Den obligatoriska inför-cyklings-espresson

 

Nu blir det tv för hela slanten. Mest ser jag fram emot att Girot börjar på fredag men redan nu avnjuts Snooker-VM och Lag VM i bordtennis. För den som bryr sig tror jag bestämt att sommarsporten Hockey har någon form av begivenhet också.

/ J – med motvind i seglen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.