Intervju med nye rekordhållaren Adam James Hansen - en riktig diesel

30 Apr

Adam Hansen som yrkescyklar för Lotto-Soudal – också hem för André ´Gorillan´ Greipel – har i och med starten i den 101:a Corsa Rosa, rullat ut på sin 20:er raka Grand Tour-start. En bedrift som kommer att stå sig i många, många år. Mannen själv är en enigmatisk figur med fingrarna i många burkar. Hansen snickrar sina egna skor, cykelskor alltså, skor som Vacchi och Ontsnapping kallade för sockiplast häromdan under Girot:s första etapp/prolog/ITT. Och det är väl typ så de ser ut:

Skärmavbild 2018-05-06 kl. 11.04.04

I intervjun snuddar man vid att australiensaren arbetat som programmerare och varit inblandad i konstruktionen av mjukvaran som Lotto-Soudal brukar. Vidare investerar karln i fastigheter i Tjeckien där han också bor tillsammans med en grön Lamborghini och två Ferrari. Förutom att han numera också säljer cykelkläder under namnet Hanseeno.

9177342_orig

Många strängar på sin gura, i sanning.

Läs intervjun här 

Besök mannens hemsida här

Bonus: lättklädda foton på då- och nutida cyklister: Hansen med sina bilar som Mr December och Jens ´Shut Up Legs´ Voigt som Mr Februari… You have been warned

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.